Vykuchané ryby pečlivě omyjeme a vysušíme. Ve větší nádobě si smícháme nálev a mícháme tak dlouho, dokud se sůl nerozpustí. Do připraveného nálevu naložíme očištěné a vykuchané makrely a necháme je tam cca 12 hodin marinovat. Před uzením necháme ryby okapat, pokud by to nestačilo, tak je osušíme papírovou utěrkou. Pak už jen zbývá pověsit makrely dřevěné udírny nebo do elektrické udírny a udit je na takových 65 °C po dobu 6 hodin.
...Makrela, známá pro svou bohatou chuť, se stává ještě lahodnější s naším grilovacím BBQ kořením. Uzená pomalu a pečlivě, tato makrela nabídne hlubokou kouřovou chuť s nádechem pikantnosti. Připravte se na mořskou delikatesu, která vás překvapí svou intenzitou a bohatostí.
Včera, ve čtvrtek 22.9.2023, jsme v zahradě naší prodejny Vladeko v Tachlovicích uspořádali první...
Grilování je více než jen vaření; je to zážitek, tradice a umění. A když mluvíme o grilování,...
Když se řekne Franklin Barbecue málokdo v České republice ví, o koho nebo o co se jedná. Kdežto v...