Počet porcí: 4
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 45 minut
Suroviny:
Postup: Ryby nasolíme uvnitř i zvenku, do vyčištěné břišní dutiny vložíme po stroužku česneku a čili papričku. Dále přidáme po větvičce rozmarýnu a tymiánu. Z alobalové fólie ustřihneme dostatečně velké obdélníky, které potřeme olejem a poklademe plátky syrových brambor. Brambory osolíme a opepříme, na brambory položíme rybu naplněnou bylinkami. Pevně uzavřeme, zabalíme do úhledného balíčku. Hotové balíčky vkládáme do roztopeného grilu roztopeného na nepřímé grilování. Pod poklopem grilu necháme 35 - 40 minut péct. Po této době zkusíme jeden baliček rozbalit a zkusíme zda jsou brambory měkké. Podáváme přímo celé balíčky na talíř, jen alobal porozbalíme, popřípadě odklopíme a upravíme jako misku.
Chcete grilovat jako MasterChef? Tereza Vyhlídalová, finalistka soutěže MasterChef Česko, nám na...
V sobotu 6.7. proběhl v Tachlovicích speciální kurz grilování pod vedením Mistra Málka, zaměřený...
Došlo Vám oblíbené grilovací koření nebo dřevěné uhlí do grilu? Nestihli jste si pořídit gril...