Počet porcí: 2 - 4
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 30 minut
Suroviny:
Postup: Porce ryby omyjeme a osušíme. V misce smícháme mletou papriku, pepř, tymián a česnekovou sůl. Porce ryby potřeme z obou stran rozpuštěným máslem a posypeme kořenící směsí. Maso položíme do grilovací mřížky na ryby nebo na BBQ Sear Grate mřížku a grilujeme nda horkým přikrytým grilem 4 - 6 minut doměkka, v polovině úpravy obrátíme. Horké plátky ryby pokapeme citronovou šťávou a ihned podáváme.
Což už všichni dobře víme - domácí udírna je tradičním a v posledních letech opět velmi oblíbeným...
Chcete na vlastní oči vidět, jak se vyrábí pravé domácí klobásy nebo si jen od Mistra Málka...
Protože se kvapem blíží vánoční svátky a konec roku, připomeňme si, jak to v tomto období bude s...