Počet porcí: 2 - 4
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 30 minut
Suroviny:
Postup: Porce ryby omyjeme a osušíme. V misce smícháme mletou papriku, pepř, tymián a česnekovou sůl. Porce ryby potřeme z obou stran rozpuštěným máslem a posypeme kořenící směsí. Maso položíme do grilovací mřížky na ryby nebo na BBQ Sear Grate mřížku a grilujeme nda horkým přikrytým grilem 4 - 6 minut doměkka, v polovině úpravy obrátíme. Horké plátky ryby pokapeme citronovou šťávou a ihned podáváme.
I když počasí venku je pochmurné, podle datumu v kalendáři jsme právě na vrcholu grilovací...
Poslední volná místa na úterý 13.5.2025 od 15:00 Pro milovníky venkovního vaření a grilování je...
Došlo Vám oblíbené grilovací koření nebo se poohlížíte po novém vybavení pro letošní grilovací...