Počet porcí : 4
Náročnost: střední
Doby přípravy: cca 30 minut
Suroviny:
Postup: Krevety vložíme do marinády z oleje, utřeného česneku, nasekané petrželky. Osolíme, opapříme a necháme chvilku marinovat. Pánev wok rozpálíme a krevety zprudka opečeme. Na omáčku smícháme med, sojovou omáčku, třený česnek, dochutíme chilli a citronovou šťávou. hotovou omáčkou zelijeme opečené krevety a krátce společně prohřejeme. Pádáváme s opečenou bagetkou.
Letošní letní kurz grilování na keramických grilech Big Green Egg se konal jako vždy v rozlehlém...
Představujeme vám revoluční způsob, jak si připravit pravou italskou pizzu přímo u vás doma. S...
Pro velký zájem o letní grilování se nám podařilo zajistit termín kurzu ještě na konci letních...