Počet porcí : 4
Náročnost: střední
Doby přípravy: cca 30 minut
Suroviny:
Postup: Krevety vložíme do marinády z oleje, utřeného česneku, nasekané petrželky. Osolíme, opapříme a necháme chvilku marinovat. Pánev wok rozpálíme a krevety zprudka opečeme. Na omáčku smícháme med, sojovou omáčku, třený česnek, dochutíme chilli a citronovou šťávou. hotovou omáčkou zelijeme opečené krevety a krátce společně prohřejeme. Pádáváme s opečenou bagetkou.
Což už všichni dobře víme - domácí udírna je tradičním a v posledních letech opět velmi oblíbeným...
Chcete na vlastní oči vidět, jak se vyrábí pravé domácí klobásy nebo si jen od Mistra Málka...
Protože se kvapem blíží vánoční svátky a konec roku, připomeňme si, jak to v tomto období bude s...