Počet porcí: 4
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 45 minut
Suroviny:
Postup: Čerstvé ryby vykucháme, řádně omyjeme pod studenou vodou a osušíme. Zevnitř i zvenku osolíme a opepříme. Pokapeme citrónovou šťávou a břišní dutinu naplníme zelenými bylinkami. Odleželou rybu vložíme do středu grilu a grilujeme metodou nepřímého grilování po dobu přibližně 30 minut. Během grilování otočíme, aby ryba byla pěkně opečená ze všech stran. Podáváme teplé obložené plátky citrónu a s pečivem.
Vánoce se blíží a s nimi čas rozdávat radost a pohodu. Jestliže ve vašem životě máte někoho, kdo...
Hledáte perfektní vánoční dárek pro milovníka uzení? V našem průvodci najdete to nejlepší z...
V pátek 17. listopadu se u nás na prodejně s grily a udírnami v Tachlovicích konal Kurz výroby...