Počet porcí: 4
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 45 minut
Suroviny:
Postup: Čerstvé ryby vykucháme, řádně omyjeme pod studenou vodou a osušíme. Zevnitř i zvenku osolíme a opepříme. Pokapeme citrónovou šťávou a břišní dutinu naplníme zelenými bylinkami. Odleželou rybu vložíme do středu grilu a grilujeme metodou nepřímého grilování po dobu přibližně 30 minut. Během grilování otočíme, aby ryba byla pěkně opečená ze všech stran. Podáváme teplé obložené plátky citrónu a s pečivem.
Což už všichni dobře víme - domácí udírna je tradičním a v posledních letech opět velmi oblíbeným...
Chcete na vlastní oči vidět, jak se vyrábí pravé domácí klobásy nebo si jen od Mistra Málka...
Protože se kvapem blíží vánoční svátky a konec roku, připomeňme si, jak to v tomto období bude s...