Počet porcí: 4
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 45 minut
Suroviny:
Postup: Čerstvé ryby vykucháme, řádně omyjeme pod studenou vodou a osušíme. Zevnitř i zvenku osolíme a opepříme. Pokapeme citrónovou šťávou a břišní dutinu naplníme zelenými bylinkami. Odleželou rybu vložíme do středu grilu a grilujeme metodou nepřímého grilování po dobu přibližně 30 minut. Během grilování otočíme, aby ryba byla pěkně opečená ze všech stran. Podáváme teplé obložené plátky citrónu a s pečivem.
Chcete grilovat jako MasterChef? Tereza Vyhlídalová, finalistka soutěže MasterChef Česko, nám na...
V sobotu 6.7. proběhl v Tachlovicích speciální kurz grilování pod vedením Mistra Málka, zaměřený...
Došlo Vám oblíbené grilovací koření nebo dřevěné uhlí do grilu? Nestihli jste si pořídit gril...