Počet porcí: 4
Náročnost: střední
Doba přípravy: 45 minut
Suroviny:
Postup: Filety z pangasia rozložíme na rovnou plochu, osolíme a opepříme. Poklademe plátky šunky, na šunku navršíme olivy. Smotáme do závitků a spíchneme párátkem. Hotové závitky vložíme do zapékací misky, podlijeme trochou vody nebo vývaru, zakapeme olejem a vložíme do rozpáleného grilu. Grilujeme metodou přímého grilování po dobu cca 30 minut. Hotové posypeme nasekanými zelenými bylinkami. Podáváme teplé, vhodnou přílohou je opečená bagetka nebo vařené brambory.
Což už všichni dobře víme - domácí udírna je tradičním a v posledních letech opět velmi oblíbeným...
Milovníci domácích klobás, uzení a grilování pozor! V areálu naší prodejny GrilyKrby.cz v...
S příchodem podzimu a tím i nižších venkovních teplot nemusíte s grilováním končit. Právě naopak!...