Počet porcí: 4
Náročnost: střední
Doba přípravy: 45 minut
Suroviny:
Postup: Filety z pangasia rozložíme na rovnou plochu, osolíme a opepříme. Poklademe plátky šunky, na šunku navršíme olivy. Smotáme do závitků a spíchneme párátkem. Hotové závitky vložíme do zapékací misky, podlijeme trochou vody nebo vývaru, zakapeme olejem a vložíme do rozpáleného grilu. Grilujeme metodou přímého grilování po dobu cca 30 minut. Hotové posypeme nasekanými zelenými bylinkami. Podáváme teplé, vhodnou přílohou je opečená bagetka nebo vařené brambory.
V zahradě patřící k naší prodejně s grily a udírnami Vladeko v Tachlovicích se ve čtvrtek 23....
Den svatého Patrika je tady a není lepšího tematického grilu, než zeleného vajíčka Big Green...
Pokud Vám nadšení pro grilování není cizí a rádi byste se naučili nové techniky a triky na...