Počet porcí: 4
Náročnost: střední
Doba přípravy: 45 minut
Suroviny:
Postup: Filety z pangasia rozložíme na rovnou plochu, osolíme a opepříme. Poklademe plátky šunky, na šunku navršíme olivy. Smotáme do závitků a spíchneme párátkem. Hotové závitky vložíme do zapékací misky, podlijeme trochou vody nebo vývaru, zakapeme olejem a vložíme do rozpáleného grilu. Grilujeme metodou přímého grilování po dobu cca 30 minut. Hotové posypeme nasekanými zelenými bylinkami. Podáváme teplé, vhodnou přílohou je opečená bagetka nebo vařené brambory.
Chcete grilovat jako MasterChef? Tereza Vyhlídalová, finalistka soutěže MasterChef Česko, nám na...
V sobotu 6.7. proběhl v Tachlovicích speciální kurz grilování pod vedením Mistra Málka, zaměřený...
Došlo Vám oblíbené grilovací koření nebo dřevěné uhlí do grilu? Nestihli jste si pořídit gril...