Počet porcí: 4
Náročnost: střední
Doba přípravy: 45 minut
Suroviny:
Postup: Filety z pangasia rozložíme na rovnou plochu, osolíme a opepříme. Poklademe plátky šunky, na šunku navršíme olivy. Smotáme do závitků a spíchneme párátkem. Hotové závitky vložíme do zapékací misky, podlijeme trochou vody nebo vývaru, zakapeme olejem a vložíme do rozpáleného grilu. Grilujeme metodou přímého grilování po dobu cca 30 minut. Hotové posypeme nasekanými zelenými bylinkami. Podáváme teplé, vhodnou přílohou je opečená bagetka nebo vařené brambory.
Jak bývá naším dobrý zvykem - vše, co máme, musíme vyzkoušet! Našemu zátěžovému testu neunikla...
Grilování je oblíbená činnost Čechů od jara až do podzimu, a co se týká třeba keramických grilů i...
Ve čtvrtek 9.6.2022 v prostorách naší prodejny s grily a udírnami v Tachlovicích proběhl další...