Počet porcí: 4
Náročnost: střední
Doba přípravy: do 45 minut
Suroviny:
Postup: Porce pangasia opláchneme, osušíme, osolíme a opepříme. Na čtverce alobalu položíme plátky slaniny, na ni maso. Na maso naklademe na kolečka nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené kousky rajčat. Zakápneme olejem. Zabalíme kraje pevně přitiskneme k sobě a vložíme do rozpáleného grilu. Grilujeme ve středu grilu metodou nepřímého grilování po dobu cca 30 minut. Hotové horké porce trochu rozbalíme, necháme uniknout páru, na směs v alobalu naskládáme ještě nakonec kousky oblíbeného sýra a necháme pár minut zapéci. Podáváme teplé přímo v misce z alobalu. Povrch můžeme posypat nasekanou zelenou cibulkou nebo osvěži sekanou zelenou petrželkou.
Pro milovníky venkovního vaření a grilování a zejména pak pro vyznavače grilování na plynových...
Letošní rok je plný novinek a další z nich je naše účast na prestižním veletrhu FOR GARDEN....
Jste milovníci venkovního vaření? Máte doma plynový gril nebo se na jeho koupi teprve chystáte?...