Počet porcí: 4
Náročnost: střední
Doba přípravy: do 45 minut
Suroviny:
Postup: Porce pangasia opláchneme, osušíme, osolíme a opepříme. Na čtverce alobalu položíme plátky slaniny, na ni maso. Na maso naklademe na kolečka nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené kousky rajčat. Zakápneme olejem. Zabalíme kraje pevně přitiskneme k sobě a vložíme do rozpáleného grilu. Grilujeme ve středu grilu metodou nepřímého grilování po dobu cca 30 minut. Hotové horké porce trochu rozbalíme, necháme uniknout páru, na směs v alobalu naskládáme ještě nakonec kousky oblíbeného sýra a necháme pár minut zapéci. Podáváme teplé přímo v misce z alobalu. Povrch můžeme posypat nasekanou zelenou cibulkou nebo osvěži sekanou zelenou petrželkou.
Legendární zelená vajíčka Big Green Egg slaví 50. narozeniny a my oslavujeme s nimi! Keramické...
Grilovací sezóna už klepe na dveře a my jsme si toho dobře vědomi. Od 1. dubna proto prodlužujeme...
My jsme na grilovací sezonu připravení, a co Vy? Všechny nabízené peletové grily PitBoss máme...