Počet porcí: 4
Náročnost: střední
Doba přípravy: do 45 minut
Suroviny:
Postup: Porce pangasia opláchneme, osušíme, osolíme a opepříme. Na čtverce alobalu položíme plátky slaniny, na ni maso. Na maso naklademe na kolečka nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené kousky rajčat. Zakápneme olejem. Zabalíme kraje pevně přitiskneme k sobě a vložíme do rozpáleného grilu. Grilujeme ve středu grilu metodou nepřímého grilování po dobu cca 30 minut. Hotové horké porce trochu rozbalíme, necháme uniknout páru, na směs v alobalu naskládáme ještě nakonec kousky oblíbeného sýra a necháme pár minut zapéci. Podáváme teplé přímo v misce z alobalu. Povrch můžeme posypat nasekanou zelenou cibulkou nebo osvěži sekanou zelenou petrželkou.
Chcete na vlastní oči vidět, jak se vyrábí pravé domácí párky nebo si jen od Mistra Málka nechat...
Protože se kvapem blíží vánoční svátky a konec roku, připomeňme si, jak to v tomto období bude s...
I v tomto hektickém předvánočním čase naši dopravci stále doručují do 24 - 48 hodin od objednání....