Počet porcí: 2
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 30 - 40 minut
Nezapomeňte na alobalobé misky :)
Suroviny:
Postup: Pstruhy zakoupíme nejlépe ve specializovaných obchodech nebo přímo na sádkách. Tak budeme mít jistotu, že máme ryby opravdu čerstvé. Pstruhy vykucháme, řádně omyjeme vodou a osušíme. Celé zevnitř i vně osolíme, poprášíme mletým kmínem a pokapeme citronovou šťávou. Do středu grilu vložíme těžkou litinovou pánev a na ní rozpustíme mášlo. Do rozpuštěného másla vložíme připravené ryby a opékáme zvolna z obou stran, dokud není kůže pstruhů zlatavá a křupavá. Servírujeme s bramborovou přílohou nebo s pečivem. Zdobíme kolečkem citronu a zeleninou.
My jsme na grilovací sezonu připravení, a co Vy? Všechny nabízené peletové grily PitBoss máme...
Když v areálu naší prodejny v Tachlovicích Orny rozpálil grily kanadského výrobce Napoleon,...
Naše zapálení pro keramické grily Big Green Egg přispělo k tomu, že se aktuálně naše prodejna v...