Počet porcí: 2
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 30 - 40 minut
Nezapomeňte na alobalobé misky :)
Suroviny:
Postup: Pstruhy zakoupíme nejlépe ve specializovaných obchodech nebo přímo na sádkách. Tak budeme mít jistotu, že máme ryby opravdu čerstvé. Pstruhy vykucháme, řádně omyjeme vodou a osušíme. Celé zevnitř i vně osolíme, poprášíme mletým kmínem a pokapeme citronovou šťávou. Do středu grilu vložíme těžkou litinovou pánev a na ní rozpustíme mášlo. Do rozpuštěného másla vložíme připravené ryby a opékáme zvolna z obou stran, dokud není kůže pstruhů zlatavá a křupavá. Servírujeme s bramborovou přílohou nebo s pečivem. Zdobíme kolečkem citronu a zeleninou.
Pokud Vám nadšení pro grilování není cizí a rádi byste se naučili nové techniky a triky na...
V sobotu 25.1.2025 se konal na naší prodejně již tradiční kurz výroby domácích uzenin pod vedením...
Což už všichni dobře víme - domácí udírna je tradičním a v posledních letech opět velmi oblíbeným...