Počet porcí: 2 - 4
Náročnost: střední
DOba přípravy: 45 minut
Suroviny:
Postup: Maso z lososa nakrájíme na větší kousky, krevety opereme, necháme okapat. Na čtyři dlouhé kovové jehly napichujeme střídavě kousky lososa a krevet. Špízy osolíme a opepříme, potřeme částí připravené omáčky a přikryté necháme asi 30 minut odležet v ledničce. Připravené špízy rozložíme na grilovací rošt a za častého otáčení grilujeme nad středně rozehřátým grilem zhruba 8 minut doměkka. Během grilování potíráme zbývající omáčkou. Příprava omáčky: Česnek oloupeme a prolisujeme. Do olivového oleje vmícháme jemně nasekaný kopr, prolisovaný česnek a citrónovou šťáávu. Dobře promícháme, podle chuti osolíme a opepříme.
Na naší prodejně v Tachlovicích vždy zkoušíme, testujeme, a hlavně rádi předvádíme zákazníkům...
Tentokrát jsme v prostorách naší prodejny v Tachlovicích připravili pro společnost Kaufland a...
Mistr Honza Málek umí připravovat nejen vepřové, hovězí nebo kuřecí maso, ale s nadšením se vrhá...