Počet porcí: 2 - 4
Náročnost: střední
DOba přípravy: 45 minut
Suroviny:
Postup: Maso z lososa nakrájíme na větší kousky, krevety opereme, necháme okapat. Na čtyři dlouhé kovové jehly napichujeme střídavě kousky lososa a krevet. Špízy osolíme a opepříme, potřeme částí připravené omáčky a přikryté necháme asi 30 minut odležet v ledničce. Připravené špízy rozložíme na grilovací rošt a za častého otáčení grilujeme nad středně rozehřátým grilem zhruba 8 minut doměkka. Během grilování potíráme zbývající omáčkou. Příprava omáčky: Česnek oloupeme a prolisujeme. Do olivového oleje vmícháme jemně nasekaný kopr, prolisovaný česnek a citrónovou šťáávu. Dobře promícháme, podle chuti osolíme a opepříme.
Grilování je oblíbená činnost Čechů od jara až do podzimu, a co se týká třeba keramických grilů i...
Ve čtvrtek 9.6.2022 v prostorách naší prodejny s grily a udírnami v Tachlovicích proběhl další...
Během probíhající sezóny vyhlásil výrobce Rösle speciální slevy ve výši 4 000 Kč - 7 000 Kč na...