Počet porcí: 4 porce
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 30 minut
Suroviny:
Postup: Na přípravu kapra na grilu použijeme porce z čerstvého nemraženého kapra, jehož váha nepřekročila 3 kg. Velké ryby obsahují i podstatně větší množství tuku. Jednotlivé porce omyjeme a osušíme. Každou porci potřeme celou olejem, posypeme lehce drceným kmínem, provensálským kořením a koprem podle chuti. Osolíme a opepříme. Kapra vložíme přímo na rozpálený grilovací rošt grilu a z každé strany grilujeme po dobu 8 - 10 minut, do chvíle, kdy se na mase začnou objevovat typické zlatohnědé mřížky. Poáváme s pečivem a zeleninovou oblohou.
Grilování je oblíbená činnost Čechů od jara až do podzimu, a co se týká třeba keramických grilů i...
Ve čtvrtek 9.6.2022 v prostorách naší prodejny s grily a udírnami v Tachlovicích proběhl další...
Během probíhající sezóny vyhlásil výrobce Rösle speciální slevy ve výši 4 000 Kč - 7 000 Kč na...