Počet porcí: dle počtu ryb
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 1 hodina
Suroviny:
Postup: Čerstvé ryby omyjeme a osušíme. Osolíme a sůl prsty pořádně vetřeme zvenku i uvnitř do ryby. Necháme odležet cca 30 minut, mezitím rozpálíme gril a na grilovací rošt naklademe namočené štěpky. Nasolené ryby ukládáme do středu grilu, grilujeme metodou nepřímého grilování po dobu cca 45 minut. Rybu můžeme podávat jak teplou tak i studenou s oblíbeným pečivem.
Pokud hledáte ideální místo pro nákup čerstvých ryb na pánev nebo rádi grilujete a udíte ryby,...
Letošní letní kurz grilování na keramických grilech Big Green Egg se konal jako vždy v rozlehlém...
Představujeme vám revoluční způsob, jak si připravit pravou italskou pizzu přímo u vás doma. S...