Počet porcí: dle počtu ryb
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 1 hodina
Suroviny:
Postup: Čerstvé ryby omyjeme a osušíme. Osolíme a sůl prsty pořádně vetřeme zvenku i uvnitř do ryby. Necháme odležet cca 30 minut, mezitím rozpálíme gril a na grilovací rošt naklademe namočené štěpky. Nasolené ryby ukládáme do středu grilu, grilujeme metodou nepřímého grilování po dobu cca 45 minut. Rybu můžeme podávat jak teplou tak i studenou s oblíbeným pečivem.
Máte doma kotlový gril a při každém grilování se moříte s rozžhavením briket? Už vás nebaví čekat...
Vážení zákazníci, z důvodů kompletní rekonstrukce bude příští týden od pondělí do pátku zavřená...
Vážení zákazníci, je nám to velice líto, ale zjistili jsme, že u některých nových grilů chybí...