Počet porcí: dle počtu ryb
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 1 hodina
Suroviny:
Postup: Čerstvé ryby omyjeme a osušíme. Osolíme a sůl prsty pořádně vetřeme zvenku i uvnitř do ryby. Necháme odležet cca 30 minut, mezitím rozpálíme gril a na grilovací rošt naklademe namočené štěpky. Nasolené ryby ukládáme do středu grilu, grilujeme metodou nepřímého grilování po dobu cca 45 minut. Rybu můžeme podávat jak teplou tak i studenou s oblíbeným pečivem.
Poslední volná místa na úterý 13.5.2025 od 15:00 Pro milovníky venkovního vaření a grilování je...
Došlo Vám oblíbené grilovací koření nebo se poohlížíte po novém vybavení pro letošní grilovací...
Letošní zimě už definitivně odzvonilo. Jaro je v plné síle a my dostali chuť na pořádnou pizzu....