Počet porcí: dle počtu ryb
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 1 hodina
Suroviny:
Postup: Čerstvé ryby omyjeme a osušíme. Osolíme a sůl prsty pořádně vetřeme zvenku i uvnitř do ryby. Necháme odležet cca 30 minut, mezitím rozpálíme gril a na grilovací rošt naklademe namočené štěpky. Nasolené ryby ukládáme do středu grilu, grilujeme metodou nepřímého grilování po dobu cca 45 minut. Rybu můžeme podávat jak teplou tak i studenou s oblíbeným pečivem.
V zahradě patřící k naší prodejně s grily a udírnami Vladeko v Tachlovicích se ve čtvrtek 23....
Den svatého Patrika je tady a není lepšího tematického grilu, než zeleného vajíčka Big Green...
Pokud Vám nadšení pro grilování není cizí a rádi byste se naučili nové techniky a triky na...