Počet porcí: 1
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 25 minut
Suroviny:
Postup: Platýse omyjeme a osušíme. Celou rybu pokapeme šťávou z citronu, podle chuti osolíme a opepříme. Do mísy vsypeme hladkou mouku a platýse obalíme. Při grilování použijeme velký držák na rybu Weber , do kterého se nám ryba pěkně vejde a bude se nám dobře obracet. Platýse grilujeme na nízkou teplotu, jedná se o plochou zvláštní rybu. Z jedné strany šedou, z druhé bílou. Při grilování na vysokou teplotu by se mohl platýs rychle spálit. Grilujeme po dobu 10 minut z každé strany. Podáváme teplé na lůžku z čerstvého salátu a barevné zeleniny. Zdobíme citronem a zelenou petrželkou, jako přílohu nabízíme čerstvé pečivo.
Vánoce se blíží a s nimi čas rozdávat radost a pohodu. Jestliže ve vašem životě máte někoho, kdo...
Hledáte perfektní vánoční dárek pro milovníka uzení? V našem průvodci najdete to nejlepší z...
V pátek 17. listopadu se u nás na prodejně s grily a udírnami v Tachlovicích konal Kurz výroby...