Počet porcí: 1
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 25 minut
Suroviny:
Postup: Platýse omyjeme a osušíme. Celou rybu pokapeme šťávou z citronu, podle chuti osolíme a opepříme. Do mísy vsypeme hladkou mouku a platýse obalíme. Při grilování použijeme velký držák na rybu Weber , do kterého se nám ryba pěkně vejde a bude se nám dobře obracet. Platýse grilujeme na nízkou teplotu, jedná se o plochou zvláštní rybu. Z jedné strany šedou, z druhé bílou. Při grilování na vysokou teplotu by se mohl platýs rychle spálit. Grilujeme po dobu 10 minut z každé strany. Podáváme teplé na lůžku z čerstvého salátu a barevné zeleniny. Zdobíme citronem a zelenou petrželkou, jako přílohu nabízíme čerstvé pečivo.
Pokud Vám nadšení pro grilování není cizí a rádi byste se naučili nové techniky a triky na...
V sobotu 25.1.2025 se konal na naší prodejně již tradiční kurz výroby domácích uzenin pod vedením...
Což už všichni dobře víme - domácí udírna je tradičním a v posledních letech opět velmi oblíbeným...