Počet porcí: 2
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 35 minut
...Představte si pstruha s křupavou kůží, šťavnatým masem a nádechem kouřové vůně. S naším grilovacím BBQ kořením se z obyčejného pstruha stane gurmánský pokrm. Pstruh na grilu, který je kořeněn naším speciálním mixem, vás přenese přímo k břehům amerických jezer, kde grilování ryb má dlouhou tradici.
Postup: Ryby kupujeme nejlépe ve specializovaných ochodech nebo přímo na sádkách. Tak budeme mít jistotu, že máme ryby opravdu čerstvé s výbornou chutí. Celé zevnitř i vně osolíme, opepříme ze všech stran. Pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli odležet. Do břišní dutiny každé ryby vložíme snítku čerstvé rozmarýny. Zavřeme, potřeme lehce olejem a vložíme do držáku na ryby Weber. Na rybu před zavřením drátěného držáku položíme na kolečka nakrájený citron. Grilujeme na přímém žáru přibližně 10 - 15 minut z každé strany, dokud není kůže pstruhů zlatavá a křupavá. Jako přílohu podáváme šťouchané brambory s bylinkami a čerstvým listovým salátem. Výborná lehká letní večeře.
Chcete na vlastní oči vidět, jak se vyrábí pravé domácí párky nebo si jen od Mistra Málka nechat...
Protože se kvapem blíží vánoční svátky a konec roku, připomeňme si, jak to v tomto období bude s...
I v tomto hektickém předvánočním čase naši dopravci stále doručují do 24 - 48 hodin od objednání....