Počet porcí: 2
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 35 minut
Suroviny:
Postup: Ryby kupujeme nejlépe ve specializovaných ochodech nebo přímo na sádkách. Tak budeme mít jistotu, že máme ryby opravdu čerstvé s výbornou chutí. Celé zevnitř i vně osolíme, opepříme ze všech stran. Pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli odležet. Do břišní dutiny každé ryby vložíme snítku čerstvé rozmarýny. Zavřeme, potřeme lehce olejem a vložíme do držáku na ryby Weber. Na rybu před zavřením drátěného držáku položíme na kolečka nakrájený citron. Grilujeme na přímém žáru přibližně 10 - 15 minut z každé strany, dokud není kůže pstruhů zlatavá a křupavá. Jako přílohu podáváme šťouchané brambory s bylinkami a čerstvým listovým salátem. Výborná lehká letní večeře.
Grilování je oblíbená činnost Čechů od jara až do podzimu, a co se týká třeba keramických grilů i...
Ve čtvrtek 9.6.2022 v prostorách naší prodejny s grily a udírnami v Tachlovicích proběhl další...
Během probíhající sezóny vyhlásil výrobce Rösle speciální slevy ve výši 4 000 Kč - 7 000 Kč na...