Počet porcí: 4 - 6
Náročnost: střední
Doba přípravy: 1 hodina
Suroviny:
Postup: Mrkev, cibuli, petržel a celer nakrájíme na tenké nudličky. Rybí maso lehce osolíme a opepříme. Gril rozpálíme na nepřímé grilování, do středu grilu vložíme wok pánev a necháme rozpálit. Do pánve dáme rozpustit máslo a nasypeme nakrájenou zeleninu. Orestujeme dozlatova a zaprášíme hladkou moukou, ještě chvilku restujeme, potom zalijeme připraveným vývarem. Dosolíme a dopepříme, přidáme špetku mletého muškátového oříšku. Na grilovací rošt po obvodu poklademe připravené porce ryb a z obou stran ogrilujeme. Polévku v pánvi necháme provařit, grilované ryby naporcujeme na menší kousky a opatrně vložíme do hotové polévky. Podáváme horké. Nakonec zdobíme sekanou listovou petrželkou.
Naše zapálení pro keramické grily Big Green Egg přispělo k tomu, že se naše prodejna v...
Když se řekne Franklin Barbecue málokdo v České republice ví, o koho nebo o co se jedná. Kdežto v...
Nový, snadno přenosný plynový gril Napoleon Travel TQ240 bude Vaším perfektním společníkem na...