Počet porcí: 4 - 6
Náročnost: střední
Doba přípravy: 1 hodina
Suroviny:
Postup: Mrkev, cibuli, petržel a celer nakrájíme na tenké nudličky. Rybí maso lehce osolíme a opepříme. Gril rozpálíme na nepřímé grilování, do středu grilu vložíme wok pánev a necháme rozpálit. Do pánve dáme rozpustit máslo a nasypeme nakrájenou zeleninu. Orestujeme dozlatova a zaprášíme hladkou moukou, ještě chvilku restujeme, potom zalijeme připraveným vývarem. Dosolíme a dopepříme, přidáme špetku mletého muškátového oříšku. Na grilovací rošt po obvodu poklademe připravené porce ryb a z obou stran ogrilujeme. Polévku v pánvi necháme provařit, grilované ryby naporcujeme na menší kousky a opatrně vložíme do hotové polévky. Podáváme horké. Nakonec zdobíme sekanou listovou petrželkou.
Venkovní teploty se stále pohybují jen pár stupňů nad 0, což pro správnou zahradní grilovací...
Poptávka po domácích udírnách stále stoupá a začaly se množit i dotazy na udírny s větší...
Ještě jsme dobře naladěni z uplynulých Vánoc a venkovní teploty nám stále umožňují alespoň...