Počet porcí: 4 - 6
Náročnost: střední
Doba přípravy: 1 hodina
Suroviny:
Postup: Mrkev, cibuli, petržel a celer nakrájíme na tenké nudličky. Rybí maso lehce osolíme a opepříme. Gril rozpálíme na nepřímé grilování, do středu grilu vložíme wok pánev a necháme rozpálit. Do pánve dáme rozpustit máslo a nasypeme nakrájenou zeleninu. Orestujeme dozlatova a zaprášíme hladkou moukou, ještě chvilku restujeme, potom zalijeme připraveným vývarem. Dosolíme a dopepříme, přidáme špetku mletého muškátového oříšku. Na grilovací rošt po obvodu poklademe připravené porce ryb a z obou stran ogrilujeme. Polévku v pánvi necháme provařit, grilované ryby naporcujeme na menší kousky a opatrně vložíme do hotové polévky. Podáváme horké. Nakonec zdobíme sekanou listovou petrželkou.
Chcete na vlastní oči vidět, jak se vyrábí pravé domácí párky nebo si jen od Mistra Málka nechat...
Protože se kvapem blíží vánoční svátky a konec roku, připomeňme si, jak to v tomto období bude s...
I v tomto hektickém předvánočním čase naši dopravci stále doručují do 24 - 48 hodin od objednání....