Počet porcí: 2
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 20 minut
Suroviny:
Postup: Maso z lososa naškrábeme ostrým nožem. Poloviny malých cibulek nasekáme velmi jemně. Vložíme do mísy s naškrábanou rybou, přidáme po lžičce od každého druhu hořčice. Zlehka osolíme a opepříme. Vymícháme vidličkou do pěkné konzistence. Nakonec zakápneme limetkovou šťávou. Přidáme velmi zlehka trochu kopru. Vhodnou přílohou je bagetka či opečený toast. Při servírování můžeme použít vykrajovačku libovolného tvaru, kterou naplníme směsí a opatrně vytlačíme na talíř. Podáváme ozdobené snítkou kopru a kolečkem citronu. Velmi pěkně vypadá tatarák servírovaný ve tvaru ryby.
Chcete grilovat jako MasterChef? Tereza Vyhlídalová, finalistka soutěže MasterChef Česko, nám na...
V sobotu 6.7. proběhl v Tachlovicích speciální kurz grilování pod vedením Mistra Málka, zaměřený...
Došlo Vám oblíbené grilovací koření nebo dřevěné uhlí do grilu? Nestihli jste si pořídit gril...