Počet porcí: 2
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 20 minut
Suroviny:
Postup: Maso z lososa naškrábeme ostrým nožem. Poloviny malých cibulek nasekáme velmi jemně. Vložíme do mísy s naškrábanou rybou, přidáme po lžičce od každého druhu hořčice. Zlehka osolíme a opepříme. Vymícháme vidličkou do pěkné konzistence. Nakonec zakápneme limetkovou šťávou. Přidáme velmi zlehka trochu kopru. Vhodnou přílohou je bagetka či opečený toast. Při servírování můžeme použít vykrajovačku libovolného tvaru, kterou naplníme směsí a opatrně vytlačíme na talíř. Podáváme ozdobené snítkou kopru a kolečkem citronu. Velmi pěkně vypadá tatarák servírovaný ve tvaru ryby.
V sobotu 29.1.2023 proběhl u nás na prodejně s grily a udírnami v Tachlovicích další Kurz výroby...
Pro elektrické udírny Bradley Smoker a Borniak zajišťujeme záruční i pozáruční servis včetně...
Protože se kvapem blíží vánoční svátky a konec roku, připomeneme si, jak to v tomto období bude s...