Máte chuť na šťavnatý řízek smažený na vepřovém sádle? Sbíhají se vám sliny při pomyšlení na chleba se sádlem a jarní cibulkou? Dneska si ale řekneme, jak si takové lahodné sádlo připravit pěkně v pohodlí naší zahrady.
O tom, jak je gril praktický domácí pomocník, jsme se přesvědčili při spíše zabijačkovém vaření - při škvaření vepřového sádla. Škvaření sádla doma na sporáku sebou přináší jisté potíže - pokud nemáte opravdu výkonnou digestoř, je to cítit po celém domě, a navíc všechno kolem je pak dost mastné. Zkusili jsme, zda jde škvařit sádlo na grilu.
Udíte rádi? Máte v rodině milovníky uzenin? A nevíte čím je obdarovat? Máme pro Vás další typ na...
V sobotu 8.11. se konal první z podzimních kurzů výroby tradičních domácích uzenin, vedený...
Což už všichni dobře víme - domácí udírna je tradičním a v posledních letech opět velmi oblíbeným...
Žádné produkty