Škvarková pomazánka

Škvarková pomazánka
Metoda přípravy: vaření
Náročnost přípravy: středně náročné
Doba přípravy: 45 minut
Porce: 4 - 6

Suroviny:

  • 400 g studených škvarků
  • 4 vajíčka natvrdo
  • 6 sladkokyselé okurky (nakládačky)
  • 10 beraních rohů
  • 8 jarních cibulek
  • 4 lžíce dijonské hořčice
  • 6 lžíce majonézy
  • sůl a čerstvě mletý pepř
  • čerstvý chléb (tmavý)

Postup:

  • Studené škvarky nameleme najemno v mlýnku na maso.
  • Nastrouháme uvařená vejce, nakládané okurky a nakrájíme jarní cibulku (bílou část nadrobno, zelenou na kolečka) a beraní rohy.
  • Poté smícháme rozemleté škvarky s dalšími ingrediencemi (nastrouhaná vejce natvrdo, nakládačky, jarní cibulka, hořčice, majonéza) a směs osolíme a opepříme.
  • Vše znovu důkladně promíchejte a nechte chvíli odležet.
  • Hotovou škvarkovou pomazánku servírujte na čerstvě upečeném chlebu a ozdobte jej zelenými kousky jarní cibulky.
Recept na škvarkovou pomazánku
Recept na škvarkovou pomazánku
Recept na škvarkovou pomazánku
Recept na škvarkovou pomazánku
Recept na škvarkovou pomazánku
Recept na škvarkovou pomazánku
Recept na škvarkovou pomazánku

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit