Počet porcí: 4
Náročnost: střední
Doba přípravy: do 20 minut
Suroviny:
Postup:
Tortilly rozložíme na rovnou plochu, Na polovinu každé z nich naskládáme na plátky nakrájený sýr, přepůlené hroznové víno a zasypeme nasekanou směsí ořechů. Přehneme a lehce stlačíme. Tortilly na rozpáleném roštu grilujeme z obou stran po dobu 2 - 3 minut. Na obracení pouijeme kleště nebo obracečku. Hotové tortilly můžeme nakrájet na trojúhelníky a hned servírujeme. K tortillám lze podávat i například studenou křenovou nebo okurkovou omáčku, které chuť ještě podtrhnou.
Chcete grilovat jako MasterChef? Tereza Vyhlídalová, finalistka soutěže MasterChef Česko, nám na...
V sobotu 6.7. proběhl v Tachlovicích speciální kurz grilování pod vedením Mistra Málka, zaměřený...
Došlo Vám oblíbené grilovací koření nebo dřevěné uhlí do grilu? Nestihli jste si pořídit gril...