Počet porcí: 4
Náročnost: střední
Doba přípravy: do 20 minut
Suroviny:
Postup:
Tortilly rozložíme na rovnou plochu, Na polovinu každé z nich naskládáme na plátky nakrájený sýr, přepůlené hroznové víno a zasypeme nasekanou směsí ořechů. Přehneme a lehce stlačíme. Tortilly na rozpáleném roštu grilujeme z obou stran po dobu 2 - 3 minut. Na obracení pouijeme kleště nebo obracečku. Hotové tortilly můžeme nakrájet na trojúhelníky a hned servírujeme. K tortillám lze podávat i například studenou křenovou nebo okurkovou omáčku, které chuť ještě podtrhnou.
Grilování je více než jen vaření; je to zážitek, tradice a umění. A když mluvíme o grilování,...
Když se řekne Franklin Barbecue málokdo v České republice ví, o koho nebo o co se jedná. Kdežto v...
Nový, snadno přenosný plynový gril Napoleon Travel TQ240 bude Vaším perfektním společníkem na...