Počet porcí: 4
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 20 minut + 2 hodiny marinování
Suroviny:
Postup:
Přírodní tofu nakrájíme na stejně velké kousky. V míse smícháme z hořčice, sojové omáčky, papriky a oleje marinádu, do které vložíme kousky tofu a promícháme. Odložíme do chladu na 2 hodiny. Mezitím si ze zbylých přísad připravíme salát. Mrkev oloupeme a na jemném struhadle nastrouháme, zakapeme šžávou z citronu a dochutíme cukrem. Cibulku a kešu oříšky nasekáme a přimícháme k mrkvi. Hotový salát ozdobíme zelenou petrželkou. Tofu grilujeme metodou nepřímého grilování přímo na roštu dokud se na povrchu neudělá pěkná kůrka. Servírujeme a podáváme teplé s přilpraveným mrkvovým salátem.
Mistr Honza Málek umí připravovat nejen vepřové, hovězí nebo kuřecí maso, ale s nadšením se vrhá...
Pro velký zájem o grilování na keramických grilech Big Green Egg jsme pro obdivovatele těchto...
Pokud hledáte ideální místo pro nákup čerstvých ryb na pánev nebo rádi grilujete a udíte ryby,...