Počet porcí: 4
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 20 minut + 2 hodiny marinování
Suroviny:
Postup:
Přírodní tofu nakrájíme na stejně velké kousky. V míse smícháme z hořčice, sojové omáčky, papriky a oleje marinádu, do které vložíme kousky tofu a promícháme. Odložíme do chladu na 2 hodiny. Mezitím si ze zbylých přísad připravíme salát. Mrkev oloupeme a na jemném struhadle nastrouháme, zakapeme šžávou z citronu a dochutíme cukrem. Cibulku a kešu oříšky nasekáme a přimícháme k mrkvi. Hotový salát ozdobíme zelenou petrželkou. Tofu grilujeme metodou nepřímého grilování přímo na roštu dokud se na povrchu neudělá pěkná kůrka. Servírujeme a podáváme teplé s přilpraveným mrkvovým salátem.
Den svatého Patrika je tady a není lepšího tematického grilu, než zeleného vajíčka Big Green...
Pokud Vám nadšení pro grilování není cizí a rádi byste se naučili nové techniky a triky na...
I když počasí venkovnímu grilování ještě nepřeje, rádi bychom Vám představili novinky letošní...