Počet porcí: 4
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 1 hodina +10 minut na grilování
Suroviny:
Postup:
Sušené brusinky zalijeme vodou a necháme půl hodiny odstát. Jablko oloupeme, rozčtvrtíme, vykrojíme jádřinec a nakrájíme na tenké plátky. Brusinky s jablkem, trochou skořice, cukrem a citronovou šťávou podusíme doměkka. Porce sýra lehce pokapeme olivovým olejem, z alobalu 2 x přeloženého poskládáme malou misku a s ní vložíme do grilu. Grilujeme metodou nepřímého grilování dokud se sýr pěkně nenafoukne. Ve chvíli, kdy je sýr prohřátý, lžící na něj naklademe směs brusinek s jablky a ozdobíme snítkou čerstvého rozmarýnu. A necháme ještě znovu prohřát. Sýr servírujeme se zbylou brusinkovou omáčkou a plátky nakrájené bagety, tu můžeme též lehce dokřupava opéct na grilu.
Mistr Honza Málek umí připravovat nejen vepřové, hovězí nebo kuřecí maso, ale s nadšením se vrhá...
Pro velký zájem o grilování na keramických grilech Big Green Egg jsme pro obdivovatele těchto...
Pokud hledáte ideální místo pro nákup čerstvých ryb na pánev nebo rádi grilujete a udíte ryby,...