Počet porcí: 4
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 30 minut
Suroviny:
Postup:
Z 2 x přeloženého alobalu naskládáme mističky podle velikosti sýru. Sýr dáme do mističek, pokapeme lehce olivovým olejem. Na každý kus sýra dáme jednu lžíci medu a hustě zasypeme mandlemi. Vložíme na 10 minut do grilu a grilujeme metodou nepřímého grilování dokud se pěkně nenafoukne. Podáváme s plátky bagety, které můžeme též dokřupava opéct na grilu. Servírujeme v alobalové misce, aby se nám manipulací sýr neroztekl. Ozdobíme lístky čerstvé bazalky.
Chcete grilovat jako MasterChef? Tereza Vyhlídalová, finalistka soutěže MasterChef Česko, nám na...
V sobotu 6.7. proběhl v Tachlovicích speciální kurz grilování pod vedením Mistra Málka, zaměřený...
Došlo Vám oblíbené grilovací koření nebo dřevěné uhlí do grilu? Nestihli jste si pořídit gril...