Počet porcí: 4
Doba přípravy: 1 hodina
Náročnost: snadné
Suroviny:
Postup:
Z listového těsta vyválíme dva tenké pláty, na plát těsta položíme celý hermelín, lehce zakápneme olejem a posypeme kořením, kdo má rád, může přidat i česnek. Okraje plátu potřeme rozšlehaným vejcem, přeložíme přes sýr. Slepené okraje stlačíme k sobě, pomůže nám i obyčejná vidlička. Celý zabalený sýr potřeme zvrchu vejcem, přeložíme na plát alobalu a vložíme do grilu. Grilujeme metodou nepřímého grilování na vyšší teplotu, dokud těsto nezezlátne. Podáváme teplé se zeleninovým salátem.
Před námi je další slunečný víkend, proto bylo pro naše zákazníky potřeba zajistit dostatečné...
Počasí se teď, téměř na konci května, konečně umoudřilo a pravá grilovací sezóna tak může začít....
I letošní svátek maminek připadá na druhou květnovou neděli a to je naprosto ideální den na...