Počet porcí: 4
Doba přípravy: 1 hodina
Náročnost: snadné
Suroviny:
Postup:
Z listového těsta vyválíme dva tenké pláty, na plát těsta položíme celý hermelín, lehce zakápneme olejem a posypeme kořením, kdo má rád, může přidat i česnek. Okraje plátu potřeme rozšlehaným vejcem, přeložíme přes sýr. Slepené okraje stlačíme k sobě, pomůže nám i obyčejná vidlička. Celý zabalený sýr potřeme zvrchu vejcem, přeložíme na plát alobalu a vložíme do grilu. Grilujeme metodou nepřímého grilování na vyšší teplotu, dokud těsto nezezlátne. Podáváme teplé se zeleninovým salátem.
V sobotu 29.1.2023 proběhl u nás na prodejně s grily a udírnami v Tachlovicích další Kurz výroby...
Pro elektrické udírny Bradley Smoker a Borniak zajišťujeme záruční i pozáruční servis včetně...
Protože se kvapem blíží vánoční svátky a konec roku, připomeneme si, jak to v tomto období bude s...