Počet porcí: 4
Doba přípravy: 1 hodina
Náročnost: snadné
Suroviny:
Postup:
Z listového těsta vyválíme dva tenké pláty, na plát těsta položíme celý hermelín, lehce zakápneme olejem a posypeme kořením, kdo má rád, může přidat i česnek. Okraje plátu potřeme rozšlehaným vejcem, přeložíme přes sýr. Slepené okraje stlačíme k sobě, pomůže nám i obyčejná vidlička. Celý zabalený sýr potřeme zvrchu vejcem, přeložíme na plát alobalu a vložíme do grilu. Grilujeme metodou nepřímého grilování na vyšší teplotu, dokud těsto nezezlátne. Podáváme teplé se zeleninovým salátem.
Nevíte kterou udírnu vybrat? Už jste se začali poohlížet po novém grilu? Nebo Vám jen došla...
Na naší prodejně v Tachlovicích vždy zkoušíme, testujeme, a hlavně rádi předvádíme zákazníkům...
Tentokrát jsme v prostorách naší prodejny v Tachlovicích připravili pro společnost Kaufland a...