Počet porcí: 4
Náročnost : snadné
Doba přípravy: do 30 minut
Suroviny:
Postup:
Z plátků slaniny postupným proplétáním vytvoříme plát, do kterého zabalíme hermelín. Hermelín potřeme hořčicí, přiložíme lístek šalvěje a provázkem převážeme tak, aby slanina na sýru pěkně držela a nerozpadla se při grilování. Takto připravený hermelín vložíme do alobalové misky a grilujeme nepřímou metodou přibližně 15 minut dokud není slanina křupavá. Mezitím překrájíme kysané zelí na drobné kousky, osolíme, osladíme a zakápneme troškou oleje. Jarní cibulku nakrájíme nadrobno přimícháme k zelí. Nemlépe rukou promneme a necháme chvilku ostát. Grilovaný sýr servírujeme se zelným salátem. Tento pokrm doplněný vařeným bramborem můžeme podávat i jako netradiční oběd.
V sobotu 29.1.2023 proběhl u nás na prodejně s grily a udírnami v Tachlovicích další Kurz výroby...
Pro elektrické udírny Bradley Smoker a Borniak zajišťujeme záruční i pozáruční servis včetně...
Protože se kvapem blíží vánoční svátky a konec roku, připomeneme si, jak to v tomto období bude s...