Počet porcí: 1
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 30 - 45 minut
Suroviny:
Postup:
Z vyváleného těsta na pizzu vykrojíme kruh o velikosti odpovídající velikosti pizza kamenu. Těsto přesuneme na kovový tác, který je součástí kamenu. Kámen vložíme do středu grilu a necháme řádně rozpálit. Na těsto naneseme vrstvu rajčatové omáčky, poprášíme sušeným oregánem. Dále poklademe plátky rajčat, celými malými mozzarelovými třešinkami a čerstvými lístky bazalky. Pizzu i s plechem vložíme na rozpálený kámen a gril uzavřeme. Pečeme 15 - 20 minut dokud nejsou okraje těsta zlatavé.
V sobotu 15.3.25 proběhl „poslední“ jarní kurz s Mistrem Málkem. Tentokrát se Mistr a jeho...
Češi jsou národem, který miluje sýry v jakékoli podobě. Co tedy vyzkoušet přidat sýr i do uzeného...
Ve středu 12.2.2025 se v areálu naší prodejny v Tachlovicích konalo školení pro prodejce...