Počet porcí: 1
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 30 - 45 minut
Suroviny:
Postup:
Z vyváleného těsta na pizzu vykrojíme kruh o velikosti odpovídající velikosti pizza kamenu. Těsto přesuneme na kovový tác, který je součástí kamenu. Kámen vložíme do středu grilu a necháme řádně rozpálit. Na těsto naneseme vrstvu rajčatové omáčky, poprášíme sušeným oregánem. Dále poklademe plátky rajčat, celými malými mozzarelovými třešinkami a čerstvými lístky bazalky. Pizzu i s plechem vložíme na rozpálený kámen a gril uzavřeme. Pečeme 15 - 20 minut dokud nejsou okraje těsta zlatavé.
Další dlouho očekávaná novinka letošní grilovací sezóny - dva modely grilů Plancha od kanadského...
Naše zapálení pro keramické grily Big Green Egg přispělo k tomu, že se naše prodejna v...
Když se řekne Franklin Barbecue málokdo v České republice ví, o koho nebo o co se jedná. Kdežto v...