Počet porcí: 1
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 30 - 45 minut
Suroviny:
Postup:
Z vyváleného těsta na pizzu vykrojíme kruh o velikosti odpovídající velikosti pizza kamenu. Těsto přesuneme na kovový tác, který je součástí kamenu. Kámen vložíme do středu grilu a necháme řádně rozpálit. Na těsto naneseme vrstvu rajčatové omáčky, poprášíme sušeným oregánem. Dále poklademe plátky rajčat, celými malými mozzarelovými třešinkami a čerstvými lístky bazalky. Pizzu i s plechem vložíme na rozpálený kámen a gril uzavřeme. Pečeme 15 - 20 minut dokud nejsou okraje těsta zlatavé.
V zahradě patřící k naší prodejně s grily a udírnami Vladeko v Tachlovicích se ve čtvrtek 23....
Den svatého Patrika je tady a není lepšího tematického grilu, než zeleného vajíčka Big Green...
Pokud Vám nadšení pro grilování není cizí a rádi byste se naučili nové techniky a triky na...