Počet porcí: 1
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 30 - 45 minut
Suroviny:
Postup:
Z vyváleného těsta na pizzu vykrojíme kruh o velikosti odpovídající velikosti pizza kamenu. Těsto přesuneme na kovový tác, který je součástí kamenu. Kámen vložíme do středu grilu a necháme řádně rozpálit. Na těsto naneseme vrstvu rajčatové omáčky, poprášíme sušeným oregánem. Dále poklademe plátky rajčat, celými malými mozzarelovými třešinkami a čerstvými lístky bazalky. Pizzu i s plechem vložíme na rozpálený kámen a gril uzavřeme. Pečeme 15 - 20 minut dokud nejsou okraje těsta zlatavé.
Chcete grilovat jako MasterChef? Tereza Vyhlídalová, finalistka soutěže MasterChef Česko, nám na...
V sobotu 6.7. proběhl v Tachlovicích speciální kurz grilování pod vedením Mistra Málka, zaměřený...
Došlo Vám oblíbené grilovací koření nebo dřevěné uhlí do grilu? Nestihli jste si pořídit gril...