Počer porcí: 1
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 45 minut
Suroviny:
Postup:
Těsto vyválíme na plát, vykrojíme kruh. Polovinu kruhu potřeme rajčatovou omáčkou, poklademe nadrobno nakrájenými sýry. Přidáme nakrájené rajče a papriku. Nakonec poprášíme oregánem druhou polovinou náplň překryjeme, okraje pomažeme rozšlehaným vejcem a těsně přitiskneme. Celou "kapsu" potřeme vejcem a vložíme do roztopeného grilu na pizza kámen. Grilujeme do doby, než těsto pěkně zezlátne. Podáváme samotné nebo se zeleninovým salátem.
Letošní letní kurz grilování na keramických grilech Big Green Egg se konal jako vždy v rozlehlém...
Představujeme vám revoluční způsob, jak si připravit pravou italskou pizzu přímo u vás doma. S...
Pro velký zájem o letní grilování se nám podařilo zajistit termín kurzu ještě na konci letních...