Počer porcí: 1
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 45 minut
Suroviny:
Postup:
Těsto vyválíme na plát, vykrojíme kruh. Polovinu kruhu potřeme rajčatovou omáčkou, poklademe nadrobno nakrájenými sýry. Přidáme nakrájené rajče a papriku. Nakonec poprášíme oregánem druhou polovinou náplň překryjeme, okraje pomažeme rozšlehaným vejcem a těsně přitiskneme. Celou "kapsu" potřeme vejcem a vložíme do roztopeného grilu na pizza kámen. Grilujeme do doby, než těsto pěkně zezlátne. Podáváme samotné nebo se zeleninovým salátem.
Což už všichni dobře víme - domácí udírna je tradičním a v posledních letech opět velmi oblíbeným...
Chcete na vlastní oči vidět, jak se vyrábí pravé domácí klobásy nebo si jen od Mistra Málka...
Protože se kvapem blíží vánoční svátky a konec roku, připomeňme si, jak to v tomto období bude s...