Počet porcí: 4 - 6
Náročnost: střední
Doba přípravy: do 45 minut
Suroviny:
Postup:Plátky krkovice z mladého kusu jemně naklepeme paličkou na maso, osolíme a opepříme. Ve větší skleněné míse smícháme třený česnek, najemno posekanou cibulku, kečup, worchestrovou omáčku, cukr, majoránku a sekanou zelenou petrželku na barevnou marinádu. Maso naložíme do marinády na několik hodin a uchováme v chladu. Grilujeme metoou přímého grilování z každé strany po dobu 6-8 minut. Maso kontrolujeme a průběžně otáčíme. Před vložením na gril maso lehce osušíme. V průběhu grilování můžeme ještě potřít zbylou marinádou. Jako přílohu podáváme na čtvrtky grilované brambory nebo čerstvý chléb.
V sobotu 29.1.2023 proběhl u nás na prodejně s grily a udírnami v Tachlovicích další Kurz výroby...
Pro elektrické udírny Bradley Smoker a Borniak zajišťujeme záruční i pozáruční servis včetně...
Protože se kvapem blíží vánoční svátky a konec roku, připomeneme si, jak to v tomto období bude s...