Počet porcí: 4 - 6
Náročnost: střední
Doba přípravy: do 45 minut
Suroviny:
Postup:Plátky krkovice z mladého kusu jemně naklepeme paličkou na maso, osolíme a opepříme. Ve větší skleněné míse smícháme třený česnek, najemno posekanou cibulku, kečup, worchestrovou omáčku, cukr, majoránku a sekanou zelenou petrželku na barevnou marinádu. Maso naložíme do marinády na několik hodin a uchováme v chladu. Grilujeme metoou přímého grilování z každé strany po dobu 6-8 minut. Maso kontrolujeme a průběžně otáčíme. Před vložením na gril maso lehce osušíme. V průběhu grilování můžeme ještě potřít zbylou marinádou. Jako přílohu podáváme na čtvrtky grilované brambory nebo čerstvý chléb.
Na základě rozhodnutí vlády musí být i nadále obě naše prodejny s grily Vladeko i Harfa uzavřeny....
Výrobce kanadských grilů Napoleon přinesl do letošní sezóny kromě velmi praktického a jedinečného...
Na konci minulého týdne na náš sklad dorazily dlouho očekávané novinky od kanadského výrobce...