Počet porcí: 4 - 6
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 30 - 40 minut
Suroviny:
Postup: Z pomerančové šťávy, citronové šťávy a oleje smícháme marinádu. Plátky masa naklepeme, osolíme a opepříme. V připravené marinádě necháme maso v chladu přibližně 1 hodinu marinovat. Gril rozpálíme na nepřímé grilování a plátky grilujeme po dobu 5 - 6 minut z každé strany. Minimálně jedenkrát potřeme zbytkem marinády. Servírujeme teplé se zeleninovou oblohou a čerstvým pečivem. Můžeme též kombinovat s omáčkami k masu Weber.
Včera, ve čtvrtek 22.9.2023, jsme v zahradě naší prodejny Vladeko v Tachlovicích uspořádali první...
Grilování je více než jen vaření; je to zážitek, tradice a umění. A když mluvíme o grilování,...
Když se řekne Franklin Barbecue málokdo v České republice ví, o koho nebo o co se jedná. Kdežto v...