Počet porcí: 4 - 6
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 30 - 40 minut
Suroviny:
Postup: Z pomerančové šťávy, citronové šťávy a oleje smícháme marinádu. Plátky masa naklepeme, osolíme a opepříme. V připravené marinádě necháme maso v chladu přibližně 1 hodinu marinovat. Gril rozpálíme na nepřímé grilování a plátky grilujeme po dobu 5 - 6 minut z každé strany. Minimálně jedenkrát potřeme zbytkem marinády. Servírujeme teplé se zeleninovou oblohou a čerstvým pečivem. Můžeme též kombinovat s omáčkami k masu Weber.
My jsme na grilovací sezonu připravení, a co Vy? Všechny nabízené peletové grily PitBoss máme...
Když v areálu naší prodejny v Tachlovicích Orny rozpálil grily kanadského výrobce Napoleon,...
Naše zapálení pro keramické grily Big Green Egg přispělo k tomu, že se aktuálně naše prodejna v...