Počet porcí: 4 - 6
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 30 - 40 minut
Suroviny:
Postup: Z pomerančové šťávy, citronové šťávy a oleje smícháme marinádu. Plátky masa naklepeme, osolíme a opepříme. V připravené marinádě necháme maso v chladu přibližně 1 hodinu marinovat. Gril rozpálíme na nepřímé grilování a plátky grilujeme po dobu 5 - 6 minut z každé strany. Minimálně jedenkrát potřeme zbytkem marinády. Servírujeme teplé se zeleninovou oblohou a čerstvým pečivem. Můžeme též kombinovat s omáčkami k masu Weber.
V sobotu 15.3.25 proběhl „poslední“ jarní kurz s Mistrem Málkem. Tentokrát se Mistr a jeho...
Češi jsou národem, který miluje sýry v jakékoli podobě. Co tedy vyzkoušet přidat sýr i do uzeného...
Ve středu 12.2.2025 se v areálu naší prodejny v Tachlovicích konalo školení pro prodejce...