Počet porcí: 4 - 6
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 30 - 40 minut
Suroviny:
Postup: Z pomerančové šťávy, citronové šťávy a oleje smícháme marinádu. Plátky masa naklepeme, osolíme a opepříme. V připravené marinádě necháme maso v chladu přibližně 1 hodinu marinovat. Gril rozpálíme na nepřímé grilování a plátky grilujeme po dobu 5 - 6 minut z každé strany. Minimálně jedenkrát potřeme zbytkem marinády. Servírujeme teplé se zeleninovou oblohou a čerstvým pečivem. Můžeme též kombinovat s omáčkami k masu Weber.
O tom že oheň a kouř mají k čertům a peklu hodně blízko nebude asi nikdo pochybovat. A tak by...
Kurz grilování na grilech Big Green Egg je konečně tady! Narazili jste na našich stránkách na...
Vážení zákazníci, z technických důvodů bude zítra - v úterý 26.11.2019 naše kamenná prodejna...