Počet porcí: 4 - 6
Náročnost: středně těžké
Doba přílpravy: 45 - 60 minut
Suroviny:
Postup: Vepřové panenky odblaníme a překrohíme na špalíky 10 - 15 cm dlouhé. Z česneku, soli, oregána, olivového oleje a jablečného octa smícháre pastu, kterou panenky potřeme a necháme v lednici 30 minut odležet. Grilujeme přímo na grilovacím roštu grilu. Občas zkontrolujeme a otočíme. Opékáme do chvíle, kdy se panenka zatáhne a začne získávat typické hnědozlaté mřížky. Doprostřed grilu umístíme litinovou pánev s trochou oleje. Jarní cibulky nasekáme nadrobno a nasypeme do pánve, chvíli dusíme a přidáme zrnka kukuřice. Osolíme a opepříme, zalijeme smetanou. Provařujeme do chvíle než se smetana zredukuje a kukuřice v ní neplave, je spíše smetanou obalená. Panenky servírujeme na teplé kukuřici.
Na naší prodejně v Tachlovicích vždy zkoušíme, testujeme, a hlavně rádi předvádíme zákazníkům...
Tentokrát jsme v prostorách naší prodejny v Tachlovicích připravili pro společnost Kaufland a...
Mistr Honza Málek umí připravovat nejen vepřové, hovězí nebo kuřecí maso, ale s nadšením se vrhá...