Počet porcí: 2
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 2,5 hodiny
Suroviny:
Postup: Pěkné masité zadní koleno z vepřového kusu opláchneme pitnou vodou a osušíme. Kůži na koleni nařežeme ostrým nožem do kosočtverců. Koleno nasolíme a napepříme. Rukami vmasírujeme sůl a pepř do každého záhybu. Nakonec maso podle chuti posypeme kmínem. Celé koleno vložíme do alobalové misky a podlijeme olejem a pivem. Vložíme do roztopeného grilu a za občasného potírání grilujeme nepřímo při teplotě cca 200 - 250 stupňů po dobu 2 - 2,5 hodiny. Podle potřeby podléváme pivem. Podáváme s křenem, hořčicí a chlebem.
Před námi je další slunečný víkend, proto bylo pro naše zákazníky potřeba zajistit dostatečné...
Počasí se teď, téměř na konci května, konečně umoudřilo a pravá grilovací sezóna tak může začít....
I letošní svátek maminek připadá na druhou květnovou neděli a to je naprosto ideální den na...