Počet porcí: 4 -6
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 35 - 45 minut
Suroviny:
Postup: Plátky kotlet rozložíme na rovnou podložku, naklepeme paličkou na maso nebo tupou hranou nože. Osolíme a opepříme. Ze zbylých přísad vymícháme marinádu. Naklepané plátky vložíme do marinády a maso na několik hodin naložíme. Před samotným grilováním maso lehce osušíme. Gril rozpálíme na střední teplotu na přímé grilování a grilujeme po dobu 5 - 7 minut z každé strany. Jako přílohu podáváme čerstvý měkký chléb a zeleninový salát. Můžeme nabídnout i omáčky ke grilovanému masu Weber.
Což už všichni dobře víme - domácí udírna je tradičním a v posledních letech opět velmi oblíbeným...
Chcete na vlastní oči vidět, jak se vyrábí pravé domácí klobásy nebo si jen od Mistra Málka...
Protože se kvapem blíží vánoční svátky a konec roku, připomeňme si, jak to v tomto období bude s...