Počet porcí: 4 -6
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 35 - 45 minut
Suroviny:
Postup: Plátky kotlet rozložíme na rovnou podložku, naklepeme paličkou na maso nebo tupou hranou nože. Osolíme a opepříme. Ze zbylých přísad vymícháme marinádu. Naklepané plátky vložíme do marinády a maso na několik hodin naložíme. Před samotným grilováním maso lehce osušíme. Gril rozpálíme na střední teplotu na přímé grilování a grilujeme po dobu 5 - 7 minut z každé strany. Jako přílohu podáváme čerstvý měkký chléb a zeleninový salát. Můžeme nabídnout i omáčky ke grilovanému masu Weber.
Legendární zelená vajíčka Big Green Egg slaví 50. narozeniny a my oslavujeme s nimi! Keramické...
Grilovací sezóna už klepe na dveře a my jsme si toho dobře vědomi. Od 1. dubna proto prodlužujeme...
My jsme na grilovací sezonu připravení, a co Vy? Všechny nabízené peletové grily PitBoss máme...