Počet porci: 2 - 4
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 1 hodina
Suroviny:
Suroviny na kávové koření:
Postup: Maso odložíme na prkénko, v míse smícháme kávové koření s chilli, sojovou omáčku a oljem, vymícháme do hladké řidší marinády. Podle chuti můžeme přidat i trochu kečupu. Maso ze všech stran důkladně potřeme a uložíme do chladu marinovat 2 - 3 hodiny. Grilujeme na nepřímém žáru 45 - 60 minut. Občas otocíme a zkontrolujeme. Grilovaný bok podáváme se světlou omáčkou BBQ. Vhodnou přílohou je čerstvá zelenina a křupavé pečivo.
Chcete grilovat jako MasterChef? Tereza Vyhlídalová, finalistka soutěže MasterChef Česko, nám na...
V sobotu 6.7. proběhl v Tachlovicích speciální kurz grilování pod vedením Mistra Málka, zaměřený...
Došlo Vám oblíbené grilovací koření nebo dřevěné uhlí do grilu? Nestihli jste si pořídit gril...