Počet porci: 2 - 4
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 1 hodina
Suroviny:
Suroviny na kávové koření:
Postup: Maso odložíme na prkénko, v míse smícháme kávové koření s chilli, sojovou omáčku a oljem, vymícháme do hladké řidší marinády. Podle chuti můžeme přidat i trochu kečupu. Maso ze všech stran důkladně potřeme a uložíme do chladu marinovat 2 - 3 hodiny. Grilujeme na nepřímém žáru 45 - 60 minut. Občas otocíme a zkontrolujeme. Grilovaný bok podáváme se světlou omáčkou BBQ. Vhodnou přílohou je čerstvá zelenina a křupavé pečivo.
Jak bývá naším dobrý zvykem - vše, co máme, musíme vyzkoušet! Našemu zátěžovému testu neunikla...
Grilování je oblíbená činnost Čechů od jara až do podzimu, a co se týká třeba keramických grilů i...
Ve čtvrtek 9.6.2022 v prostorách naší prodejny s grily a udírnami v Tachlovicích proběhl další...