Počet porci: 2 - 4
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 1 hodina
Suroviny:
Suroviny na kávové koření:
Postup: Maso odložíme na prkénko, v míse smícháme kávové koření s chilli, sojovou omáčku a oljem, vymícháme do hladké řidší marinády. Podle chuti můžeme přidat i trochu kečupu. Maso ze všech stran důkladně potřeme a uložíme do chladu marinovat 2 - 3 hodiny. Grilujeme na nepřímém žáru 45 - 60 minut. Občas otocíme a zkontrolujeme. Grilovaný bok podáváme se světlou omáčkou BBQ. Vhodnou přílohou je čerstvá zelenina a křupavé pečivo.
Letošní letní kurz grilování na keramických grilech Big Green Egg se konal jako vždy v rozlehlém...
Představujeme vám revoluční způsob, jak si připravit pravou italskou pizzu přímo u vás doma. S...
Pro velký zájem o letní grilování se nám podařilo zajistit termín kurzu ještě na konci letních...