Počet porcí: 4 - 6
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 30 - 40 minut
Suroviny:
Postup: Porce bůčku osolíme a opepříme, lehce naklepeme. Z piva, oleje, česneku umícháme marinádu, do které na několik hodin naložíme naklepané plátky bůčku. Před vložením na gril maso lehce osušíme. Po obou stranách grilujeme 5 - 7 minut dokud se nevytvoří typické mřížkování zlatavé barvy. V průběhu grilování můžeme ještě libovolně potírat zbylou marinádou. Podáváme horké s hořčicí, křenem a čerstvým chlebem.
Naše zapálení pro keramické grily Big Green Egg přispělo k tomu, že se naše prodejna v...
Když se řekne Franklin Barbecue málokdo v České republice ví, o koho nebo o co se jedná. Kdežto v...
Nový, snadno přenosný plynový gril Napoleon Travel TQ240 bude Vaším perfektním společníkem na...