Počet porcí: 4 - 6
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 30 - 40 minut
Suroviny:
Postup: Porce bůčku osolíme a opepříme, lehce naklepeme. Z piva, oleje, česneku umícháme marinádu, do které na několik hodin naložíme naklepané plátky bůčku. Před vložením na gril maso lehce osušíme. Po obou stranách grilujeme 5 - 7 minut dokud se nevytvoří typické mřížkování zlatavé barvy. V průběhu grilování můžeme ještě libovolně potírat zbylou marinádou. Podáváme horké s hořčicí, křenem a čerstvým chlebem.
V sobotu 15.3.25 proběhl „poslední“ jarní kurz s Mistrem Málkem. Tentokrát se Mistr a jeho...
Češi jsou národem, který miluje sýry v jakékoli podobě. Co tedy vyzkoušet přidat sýr i do uzeného...
Ve středu 12.2.2025 se v areálu naší prodejny v Tachlovicích konalo školení pro prodejce...