Horké léto, studené pivo s pořádnou nadýchanou čepicí pěny a pořád něco chybí? Přinášíme jednoduchý recept na výtečný marinova bok .
Suroviny
Pořádný kus boku i s kůží o váze cca 4 kg nechat marinovat 24 hodin v marinádě z černého piva , česneku, soli a červené papriky. Kůži na boku nařežeme ostrým nožem do úhledných čtverečků. Přísady do marinády dáme přiměřeně podle vlastní chuti. Pokud použijeme při nakládání řeznickou rychlosůl, postačí marinovat 12 hodin. Grilujeme nepřímou metodou ve středu grilu se zavřeným poklopem po dobu cca 1 - 1/2 hodiny. Občas zkontrolujeme a potřeme zbylou marinádou. Nezbytnou přílohou k tomuto pokrmu je již zmíněné vychlazené pivo.
Ve čtvrtek 5.5.2022 ve venkovních prostorách naší prodejny v Tachlovicích proběhl již druhý...
Poslední dobou k nám od zákazníků přicházejí dotazy: Co vše se dá grilovat v peletovém grilu? A...
Na pátek 15.4. připadá státní svátek Velký pátek a v pondělí 18.4. je Velikonoční pondělí. Z toho...