Horké léto, studené pivo s pořádnou nadýchanou čepicí pěny a pořád něco chybí? Přinášíme jednoduchý recept na výtečný marinova bok .
Suroviny
Pořádný kus boku i s kůží o váze cca 4 kg nechat marinovat 24 hodin v marinádě z černého piva , česneku, soli a červené papriky. Kůži na boku nařežeme ostrým nožem do úhledných čtverečků. Přísady do marinády dáme přiměřeně podle vlastní chuti. Pokud použijeme při nakládání řeznickou rychlosůl, postačí marinovat 12 hodin. Grilujeme nepřímou metodou ve středu grilu se zavřeným poklopem po dobu cca 1 - 1/2 hodiny. Občas zkontrolujeme a potřeme zbylou marinádou. Nezbytnou přílohou k tomuto pokrmu je již zmíněné vychlazené pivo.
Novinkami pro letošní grilovací sezónu jsou kromě jiného i nové modely peletových grilů Pit Boss....
V sobotu 15.3.25 proběhl „poslední“ jarní kurz s Mistrem Málkem. Tentokrát se Mistr a jeho...
Češi jsou národem, který miluje sýry v jakékoli podobě. Co tedy vyzkoušet přidat sýr i do uzeného...