Počet porcí: 6
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 45 minut
Suroviny:
Recept:
Plátky masa rozklepeme paličkou na maso, aby byly co nejtenčí a osolíme. Okraje řízků lehce nakrojíme, aby se při smažení maso nekroutilo. Mezi tím si roztopíme dřevěné uhlí v grilu, což nám u grilu Lotus zabere cca 3 minuty. Na nerezový rošt grilu pak umístíme grilovací plotnu hladkou stranou nahoru a necháme na ní pomalu rozpouštět sádlo. Plátky masa rovnoměrně obalíme v hladké mouce. Přebytečnou mouku oklepeme a maso namočíme do rozšlehaných vajíček se špetkou soli. Následně řízky důkladně obalíme ve strouhance a necháme několik minut stát na chladném místě. Mezitím se nám v grilovací desce LotusGrill rozpálí sádlo na dostatečně vysokou teplotu. Do sádla vhodíme kousek strouhanky a jakmile se začne smažit, vložíme na gril i řízky. Řízky smažíme rovnoměrně, až dosáhnou barvy, jakou máme rádi. Na kuchyňském papíru pak necháme okapat přebytečný tuk. K řízkům můžeme jako přílohu použít omyté brambory nakrájené na kolečka.
Vánoce se blíží a s nimi čas rozdávat radost a pohodu. Jestliže ve vašem životě máte někoho, kdo...
Hledáte perfektní vánoční dárek pro milovníka uzení? V našem průvodci najdete to nejlepší z...
V pátek 17. listopadu se u nás na prodejně s grily a udírnami v Tachlovicích konal Kurz výroby...