Počet porcí: 6
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 45 minut
Suroviny:
Recept:
Plátky masa rozklepeme paličkou na maso, aby byly co nejtenčí a osolíme. Okraje řízků lehce nakrojíme, aby se při smažení maso nekroutilo. Mezi tím si roztopíme dřevěné uhlí v grilu, což nám u grilu Lotus zabere cca 3 minuty. Na nerezový rošt grilu pak umístíme grilovací plotnu hladkou stranou nahoru a necháme na ní pomalu rozpouštět sádlo. Plátky masa rovnoměrně obalíme v hladké mouce. Přebytečnou mouku oklepeme a maso namočíme do rozšlehaných vajíček se špetkou soli. Následně řízky důkladně obalíme ve strouhance a necháme několik minut stát na chladném místě. Mezitím se nám v grilovací desce LotusGrill rozpálí sádlo na dostatečně vysokou teplotu. Do sádla vhodíme kousek strouhanky a jakmile se začne smažit, vložíme na gril i řízky. Řízky smažíme rovnoměrně, až dosáhnou barvy, jakou máme rádi. Na kuchyňském papíru pak necháme okapat přebytečný tuk. K řízkům můžeme jako přílohu použít omyté brambory nakrájené na kolečka.
Před námi je další slunečný víkend, proto bylo pro naše zákazníky potřeba zajistit dostatečné...
Počasí se teď, téměř na konci května, konečně umoudřilo a pravá grilovací sezóna tak může začít....
I letošní svátek maminek připadá na druhou květnovou neděli a to je naprosto ideální den na...