Škvarková pomazánka

Škvarková pomazánka

Suroviny

  • 400 g studených škvarků
  • 4 vajíčka natvrdo
  • 6 sladkokyselé okurky (nakládačky)
  • 10 beraních rohů
  • 8 jarních cibulek
  • 4 lžíce dijonské hořčice
  • 6 lžíce majonézy
  • sůl a čerstvě mletý pepř
  • čerstvý chléb (tmavý)


Pracovní postup

  • studené škvarky nameleme najemno v mlýnku na maso
  • nastrouháme uvařená vejce, nakládané okurky a nakrájíme jarní cibulku (bílou část nadrobno, zelenou na kolečka) a beraní rohy
  • poté smícháme rozemleté škvarky s dalšími ingrediencemi (nastrouhaná vejce natvrdo, nakládačky, jarní cibulka, hořčice, majonéza) a směs osolíme a opepříme.
  • vše znovu důkladně promíchejte a nechte chvíli odležet
  • hotovou škvarkovou pomazánku servírujte na čerstvě upečeném chlebu a ozdobte jej zelenými kousky jarní cibulky
img-2162
img-2165
img-2166
img-2170
img-2176
5851-img-2178
img-2179

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit