Počet porcí: 2 - 4
Náročnost: střední
Doba přípravy: 1 hodina
Suroviny:
Postup: Vepřová žebra položíme na prkénko, v míse smícháme ostatní uvedené suroviny a metlou řádně prošleháme. Pomocí silikonového štětce namažeme marinádou celý kus masa ze všech stran. Uložíme do chladu a necháme cca 2 hodiny marinovat. Grilujeme na nepřímém žáru po dobu cca 45 minut, občas obrátíme. Podáváme s křenovou omáčkou.
Chcete na vlastní oči vidět, jak se vyrábí pravé domácí párky nebo si jen od Mistra Málka nechat...
Protože se kvapem blíží vánoční svátky a konec roku, připomeňme si, jak to v tomto období bude s...
I v tomto hektickém předvánočním čase naši dopravci stále doručují do 24 - 48 hodin od objednání....