Počet porcí: 2 - 4
Náročnost: střední
Doba přípravy: 1 hodina
Suroviny:
Postup: Vepřová žebra položíme na prkénko, v míse smícháme ostatní uvedené suroviny a metlou řádně prošleháme. Pomocí silikonového štětce namažeme marinádou celý kus masa ze všech stran. Uložíme do chladu a necháme cca 2 hodiny marinovat. Grilujeme na nepřímém žáru po dobu cca 45 minut, občas obrátíme. Podáváme s křenovou omáčkou.
Chcete grilovat jako MasterChef? Tereza Vyhlídalová, finalistka soutěže MasterChef Česko, nám na...
V sobotu 6.7. proběhl v Tachlovicích speciální kurz grilování pod vedením Mistra Málka, zaměřený...
Došlo Vám oblíbené grilovací koření nebo dřevěné uhlí do grilu? Nestihli jste si pořídit gril...