Počet porcí: 2 - 4
Náročnost: střední
Doba přípravy: 1 hodina
Suroviny:
Postup: Vepřová žebra položíme na prkénko, v míse smícháme ostatní uvedené suroviny a metlou řádně prošleháme. Pomocí silikonového štětce namažeme marinádou celý kus masa ze všech stran. Uložíme do chladu a necháme cca 2 hodiny marinovat. Grilujeme na nepřímém žáru po dobu cca 45 minut, občas obrátíme. Podáváme s křenovou omáčkou.
Ve čtvrtek 5.5.2022 ve venkovních prostorách naší prodejny v Tachlovicích proběhl již druhý...
Poslední dobou k nám od zákazníků přicházejí dotazy: Co vše se dá grilovat v peletovém grilu? A...
Na pátek 15.4. připadá státní svátek Velký pátek a v pondělí 18.4. je Velikonoční pondělí. Z toho...