Počet porcí: 2 - 4
Náročnost: Snadné
Doba přípravy: cca 1 hodina
Suroviny:
Suroviny na česnekovo-paprikovou omáčku:
Postup: Maso položíme na prkénko, kůži prokrájíme na malé čtverečky, polijeme trochou oleje a rukami vmasírujeme do masa. Suchou kořenící směs s estragonem, kterou si připravíte velmi snadno s pomocí našeho receptu vetřeme do masa a odložíme do chladu minimálně na 1 1/2 hodiny. Grilujeme na středním žáru metodou nepřímého grilování cca 1 hodinu podle velikosti kusu masa. Musíme častěji kontrolovat, občas potřít trochou oleje. Podáváme s výbornou česnekovou omáčkou s grilovanou paprikou.
Postup na česnekovo-papřikovou omáčku: Postup: papriky ogrilujeme nad přímým středním žárem přibližně 12 - 16 minut dokud slupka nezčerná. Papriky průběžně otáčíme. Hotové přeneseme do misky a necháme vychladnout. Opatrně odstraníme tenkou slupku a semínka, měkkou dužinu nakrájíme na malé kousky a vmícháme k ostatním surovinám. V chladu necháme odležet alespoň 20 minut. Omáčka je vhodná ke všem druhům masa včetně zeleniny.
Na naší prodejně v Tachlovicích vždy zkoušíme, testujeme, a hlavně rádi předvádíme zákazníkům...
Tentokrát jsme v prostorách naší prodejny v Tachlovicích připravili pro společnost Kaufland a...
Mistr Honza Málek umí připravovat nejen vepřové, hovězí nebo kuřecí maso, ale s nadšením se vrhá...