Počet porcí: 2 - 4
Náročnost: snadné
Doba přípravy: cca 1 hodina
Suroviny:
Postup: Připravíme maso, vedle v misce smícháme kořenící směs, kterou jsme si předem sami namíchali, přídáme olej, kečup a sojovou omáčku, metličkou vyšleháme hladkou marinádu. Maso důkladně ze všech stran potřeme a necháme v chladu odležet cca 1 hodinu. Grilujeme metodou nepřímého grilování na středním žáru po dobu cca 1 hodinu. Doplníme omáčkou např. velmi jednoduchou pepřovou.
Jste milovníci venkovního vaření? Máte doma plynový gril nebo se na jeho koupi teprve chystáte?...
Novinkami pro letošní grilovací sezónu jsou kromě jiného i nové modely peletových grilů Pit Boss....
V sobotu 15.3.25 proběhl „poslední“ jarní kurz s Mistrem Málkem. Tentokrát se Mistr a jeho...