Počet porcí: 2 - 4
Náročnost: snadné
Doba přípravy: cca 1 hodina
Suroviny:
Postup: Připravíme maso, vedle v misce smícháme kořenící směs, kterou jsme si předem sami namíchali, přídáme olej, kečup a sojovou omáčku, metličkou vyšleháme hladkou marinádu. Maso důkladně ze všech stran potřeme a necháme v chladu odležet cca 1 hodinu. Grilujeme metodou nepřímého grilování na středním žáru po dobu cca 1 hodinu. Doplníme omáčkou např. velmi jednoduchou pepřovou.
Na naší prodejně v Tachlovicích vždy zkoušíme, testujeme, a hlavně rádi předvádíme zákazníkům...
Tentokrát jsme v prostorách naší prodejny v Tachlovicích připravili pro společnost Kaufland a...
Mistr Honza Málek umí připravovat nejen vepřové, hovězí nebo kuřecí maso, ale s nadšením se vrhá...