Počet porcí: 2 - 4
Náročnost: snadné
Doba přípravy: cca 1 hodina
Suroviny:
Postup: Připravíme maso, vedle v misce smícháme kořenící směs, kterou jsme si předem sami namíchali, přídáme olej, kečup a sojovou omáčku, metličkou vyšleháme hladkou marinádu. Maso důkladně ze všech stran potřeme a necháme v chladu odležet cca 1 hodinu. Grilujeme metodou nepřímého grilování na středním žáru po dobu cca 1 hodinu. Doplníme omáčkou např. velmi jednoduchou pepřovou.
Před námi je další slunečný víkend, proto bylo pro naše zákazníky potřeba zajistit dostatečné...
Počasí se teď, téměř na konci května, konečně umoudřilo a pravá grilovací sezóna tak může začít....
I letošní svátek maminek připadá na druhou květnovou neděli a to je naprosto ideální den na...