Počet porcí: 2 - 4
Náročnost: snadné
Doba přípravy: cca 1 hodina
Suroviny:
Postup: Připravíme maso, vedle v misce smícháme kořenící směs, kterou jsme si předem sami namíchali, přídáme olej, kečup a sojovou omáčku, metličkou vyšleháme hladkou marinádu. Maso důkladně ze všech stran potřeme a necháme v chladu odležet cca 1 hodinu. Grilujeme metodou nepřímého grilování na středním žáru po dobu cca 1 hodinu. Doplníme omáčkou např. velmi jednoduchou pepřovou.
Legendární zelená vajíčka Big Green Egg slaví 50. narozeniny a my oslavujeme s nimi! Keramické...
Grilovací sezóna už klepe na dveře a my jsme si toho dobře vědomi. Od 1. dubna proto prodlužujeme...
My jsme na grilovací sezonu připravení, a co Vy? Všechny nabízené peletové grily PitBoss máme...