Počet porcí: 2 - 4
Náročnost: snadné
Doba přípravy: cca 1 hodina
Suroviny:
Postup: Připravíme maso, vedle v misce smícháme kořenící směs, kterou jsme si předem sami namíchali, přídáme olej, kečup a sojovou omáčku, metličkou vyšleháme hladkou marinádu. Maso důkladně ze všech stran potřeme a necháme v chladu odležet cca 1 hodinu. Grilujeme metodou nepřímého grilování na středním žáru po dobu cca 1 hodinu. Doplníme omáčkou např. velmi jednoduchou pepřovou.
Naše zapálení pro keramické grily Big Green Egg přispělo k tomu, že se naše prodejna v...
Když se řekne Franklin Barbecue málokdo v České republice ví, o koho nebo o co se jedná. Kdežto v...
Nový, snadno přenosný plynový gril Napoleon Travel TQ240 bude Vaším perfektním společníkem na...