V našem dalším receptu Vám předvedeme, že na grilu lze připravit i jedno z nejoblíbenějších českých jídel, smažený vepřový řízek v trojobalu. Malou zajímavostí je, že klasické jídlo, které se v mnoha českých rodinách stalo vánočním jídlem místo tradičního kapra, má svůj původ v Itálii, kde ho pro tehdejší rakousko mocnářství objevil slavný maršálek Radecký.
Suroviny:
Postup:
My jsme omyli nové brambory, slupku jsme ponechali. Z brambor nakrájíme hranolky o stejné síle, mezi tím si do rozpáleného grilu dáme litinovou BBQ Gourmet wok pánev a na ní dostatečné množství sádla nebo oleje.. Dostatečnou teplotu zkusíme vhozením jednoho kousku brambory, pokud pění, můžeme přisypat ostatní hranolky. Smažíme dozlatova. Než se hranolky usmaží, obalime standardním způsobem vepřové řízky v trojobalu. Hotové hranolky vyjmeme z pánve a uložíme na teplém místě. Řízky smažíme z obou stran opět dozlatova. Pak uz nezbývá nic jiného než popřát dobrou chuť.
Venkovní teploty pomalu stoupají a proto i v areálu naší prodejny v Tachlovicích pomalu...
Legendární zelená vajíčka Big Green Egg slaví 50. narozeniny a my oslavujeme s nimi! Keramické...
Grilovací sezóna už klepe na dveře a my jsme si toho dobře vědomi. Od 1. dubna proto prodlužujeme...