Počet porcí: 4
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 30 minut
Suroviny:
Postup:
K přípravě vepřového steaku vybíráme pěkné čerstvé maso, nejlépe přímo od chovatele. Plátky masa naklepeme, osolíme a opepříme. Připravíme větší mísu, do které nalijeme olivový olej. Přisypeme najemno nastrouhanou kůru z citrónu, nejlépe v biokvalitě. Česnek rozdrtíme nožem nebo prolisujeme na lisu, petrželku nadrobno nasekáme a vše přidáme do mísy k oleji. Vymícháme marinádu a do ní na 2 hodiny vložíme plátky masa. Maso přibližně dvakrát v marinádě otočíme, aby byly plátky celé v marinádě. Gril rozpálíme na střední žár a maso grilujeme z každé strany po dobu 7-10 minut. Na hotové steaky navršíme strouhaný sýr s modrou plísní a necháme roztavit. Steaky dáme na teplé místo na 10 minut odpočinout. Servírujeme se zeleninovým salátem, čerstvým pečivem či bramborovými hranolky.
Pro elektrické udírny Bradley Smoker a Borniak zajišťujeme záruční i pozáruční servis včetně...
Protože se kvapem blíží vánoční svátky a konec roku, připomeneme si, jak to v tomto období bude s...
I v tomto hektickém předvánočním čase naši dopravci stále doručují do 24 hodin od objednání....