Vepřový bok s universální marinádou a šalvějí

Vepřový bok s universální marinádou a šalvějí
Metoda přípravy: grilování, marinování
Náročnost přípravy: snadné
Doba přípravy: 1 hodina
Porce: 2 - 4

Suroviny:

  • 1 kg vepřový bok
  • 2 - 3 lžíce universálního grilovacího koření
  • 3 lžíce sójové omáčky
  • 2 lžíce kečupu
  • 50 ml olej
  • čerstvá šalvěj

Postup:

  • Připravíme maso, vedle v misce smícháme kořenící směs, kterou jsme si předem sami namíchali, přidáme olej, kečup a sójovou omáčku.
  • Metličkou vyšleháme hladkou marinádu.
  • Maso důkladně ze všech stran potřeme a necháme v chladu odležet cca 1 hodinu.
  • Grilujeme metodou nepřímého grilování na středním žáru po dobu cca 1 hodinu.
  • Doplníme omáčkou např. velmi jednoduchou pepřovou.

Jednoduchý recept na grilovaný vepřový bok s univerzální marinádou a šalvějí, na které si pochutnají jak plechové huby, tak příznivci jemnějších chutí.

Recept na vepřový bok s universální marinádou a šalvějí
Recept na vepřový bok s universální marinádou a šalvějí
Recept na vepřový bok s universální marinádou a šalvějí
Recept na vepřový bok s universální marinádou a šalvějí
Recept na vepřový bok s universální marinádou a šalvějí
Recept na vepřový bok s universální marinádou a šalvějí
Recept na vepřový bok s universální marinádou a šalvějí
Recept na vepřový bok s universální marinádou a šalvějí
Recept na vepřový bok s universální marinádou a šalvějí

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit