Nové udírny Borniak s možností grilování

Připravte si chuťové pohárky, tohle je opravdu něco! Novinka na českém trhu - elektrické udírny Borniak s možností pomalého grilování při nízkých teplotách low and slow. Low and slow je technika grilování vyšperkovaná v Americe, při které se velké kusy masa pomalu a dlouho grilují při teplotě okolo 140°C. Maso je následně úžasně křehké, až se Vám rozpadá na jazyku, ideální například na burgery z trhaného masa.

Nové udírny Borniak s možností grilování

Elektrické udírny Borniak z řady BBD mají vylepšené izolační vlastnosti a výkonnější topné spirály. Ty nejsilnější - elektrické udírny Borniak BBD-150 a BBDS-150 mají výkon až 1900W a dokáží ugrilovat nebo vyudit až 20 kilogramů masa na jeden zátah. Udírny jsou nabízeny ve čtyřech provedení. Můžete si podle svých potřeb a preferencí vybrat menší o objemu 70 litrů nebo větší s objemem 150 litrů. Navíc jsou k dispozici dvě designová provedení, buď s použitím aluzinku nebo nerezové oceli.

Nové udírny Borniak s možností grilování
Udírny Borniak máme vystavené v naší kamenné prodejně v Tachlovicích i v obchodním centru Galerie Harfa. Zde se Vám bude věnovat odborný poradce, který Vám pomůže s výběrem udírny podle Vašich představ. S uzením máme bohaté osobní zkušenosti a jsme schopni Vám předat informace, které se v katalogu nedočtete.

Aktuality

Archiv aktualit