Sezona pomalu uzení začíná - oprašte Vaší udírnu!

I když to podle sluníčka venku úplně nevypadá, sezona udíren a uzení se nezadržitelně blíží. Abychom nevyšli úplně ze cviku, vyzkoušeli jsme u jedné z našich udíren takové menší zátěžový test. Sáhli jsme po osvědčeném modelu domácí elektrické udírny Borniak, ale úplně jsme se nedrželi technických parametrů daných výrobcem. Když totiž máte udírnu s udící komorou o objemu 150 litrů , přijde nám dát do ní jen 20kg masa ( hodnota udávaná výrobcem) jako hodně, ale hodně málo ambiciózní. Takové trochu plýtvání místem …

Když už maso, tak proč šetřit, správná udírna by prostě měla být plná ....  A to digitální elektrická udírna Borniak opravdu byla

No, a takhle to v udírně vypadalo po pár hodinách.  Teplotu drží udírna sama docela pohodlně a vestavěný generátor kouře si s uzením poradí docela, docela sám. Stačí jen kontrolovat

Nevyzkoušíte si také nějaké to domácí uzení ? Vybírtejte ze široké nabídky - udírny můžete mít jak moderní digitální s hlídáním všeho možného až po klasiku na kusové dřevo nebo štěpku .

Aktuality

Archiv aktualit