Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Dotazy z oblasti Příslušenství na gril

Zpět na přehled
  • 19.04.2016 Marika Š.

    Máte skladem grilovací strojek na kuřata?

    Dobrý den, potřebovala bych od vás poradit. Chtěla bych velký kotlový gril a k němu strojek na grilování kuřat. Můžete mi poradit, který gril z vaší nabídky by byl ideální a který grilovací strojek na kuřata by se na něj hodil? Děkuji za vaši radu a pomoc.
  • 18.04.2016 Jaroslav K.

    Jak se plní kompozitní plynová bomba?

    Dobrý den, poradíte mi, jak se plní kompozitní plynová bomba (7,5 kg) z vaší nabídky? Ještě jsem se s tímto typem plynové bomby nesetkal. Děkuji za vaši pomoc.
  • 13.04.2016 František Š.

    Dá se u grilu Q 2400 Stand vyměnit stojan za vozík?

    Dobrý den, můžete mi říct, zda jsou doplňky ke grilům řady Q 2000 použitelné i na gril Q 2400? Měl bych zájem o Weber gril Q 2400 Stand, ale stojan bych chtěl nahradit stojanem s kolečky, aby šel gril snadněji převážet. Byla by tato výměna možná? Děkuji za vaši odpověď.
  • 13.04.2016 Jana H.

    Na jaký gril lze použít grilovací rošt Gourmet BBQ?

    Dobrý den, mohu vědět na jak velký gril je váš produkt Gourmet BBQ System – sada s pánví? A jaký průměr má vyměnitelný střed roštu? Dají se okraje roštu odklápět? Děkuji za vaši odpověď.
  • 08.04.2016 Patrik R.

    Dá se mřížka Sear Grate použít i na grily o průměru 47 cm?

    Dobrý den, mám na vás otázku. Je možné používat u grilů o průměru 47 centimetrů rošt s vyměnitelným středem a litinovou mřížku Sear Grate? Děkuji za odpověď.
  • 04.04.2016 Jan T.

    Litinový tál ke grilu Campingaz

    Dobrý den, sháním litinový nebo žulový tál pro gril Campingaz 2 Series Classic L. Je možné tento díl u Vás objednat? Popřípadě jaká by byla jeho cena? Děkuji za vaši odpověď.
  • 21.03.2016 Mirek D.

    Je možné používat pro gril Weber Summit propan butan?

    Dobrý den, je možné u plynového grilu Weber Summit používat propan butan, nebo jen propan? Děkuji za odpověď.
  • 29.02.2016 Stanislav M.

    Rozdíly mezi stojany na drůbež

    Dobrý den, chtěl bych si ke svému grilu přikoupit stojan na grilování kuřete. Na vašich stránkách jsem viděl více druhů, můžete mi prosím popsat, v čem se liší, a který z nich je pro grilování nejvhodnější? Děkuji za ochotu.
  • 28.02.2016 Saša N.

    Je litinový rošt Culinary Modular součástí základního produktu?

    Dobrý den, líbí se mi příslušenství Culinary Modular a chtěl bych se zeptat, jestli je rošt Culinary Modular součástí všech grilů, nebo jej mají v základní výbavě jen určité tipy grilů? Děkuji za odpověď.
  • 27.02.2016 Jiří Č.

    Jak dlouho vydrží chladicí vložky a jsou součástí základního produktu?

    Dobrý den, můžete mi říct, jak dlouho vydrží chladicí vložky Freez´Pack a jestli jsou součástí základního produktu, nebo si je musím k chladicímu boxu přikoupit zvlášť? Děkuji.

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit