Naše odpověď:
Dobrý den, děkujeme za váš dotaz. Celé kuře o váze zhruba 1,5 kilogramu se s pomocí otočného špízu griluje přibližně 1 hodinu až 1 hodiny a čtvrt. Teplotu uvnitř grilu doporučujme držet v rozpětí 75-80 stupňů Celsia. Podrobnější informace a zajímavé recepty najdete v knize o grilování Weber bible grilování, kterou si rovněž můžete objednat v našem internetovém obchodě i v obou kamenných prodejnách. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat.
My jsme na grilovací sezonu připravení, a co Vy? Všechny nabízené peletové grily PitBoss máme...
Když v areálu naší prodejny v Tachlovicích Orny rozpálil grily kanadského výrobce Napoleon,...
Naše zapálení pro keramické grily Big Green Egg přispělo k tomu, že se aktuálně naše prodejna v...
Žádné produkty