Naše odpověď:
Gril Outdoorchef Minichef 420 G
Dobrý den, Romane. Informace ohledně nastavení plynového grilu Outdoorchef Minichef na přímé a nepřímé grilování je naprosto správná. Uvnitř grilu je velký posmaltovaný trychtýř, který chrání nerezové hořáky před odkapávajícím tukem z masa. Trychtýř se skládá ze dvou částí a kromě ochrany hořáků slouží právě k rozptýlení tepla, aby hořáky mohly soustředit výkon tam, kam potřebujete.
Nepřímé grilování je vhodné především pro grilování větších kusů masa. Díky nastavení trychtýře nejde tak vysoký žár zespod a maso se dělá rovnoměrně ze všech stran. Pro správné nastavení umístěte horní část trychtýře otvorem s užším průměrem směrem dolů.
Gril se nastavuje na přímé grilování v případě, když chcete zatáhnout steak či zprudka ogrilovat zeleninu. Horní část trychtýře otočte vzhůru nohama. Žár z hořáku bude proudit úzkým otvorem uprostřed. Koncertovaný žár díky nastavení trychtýře dosahuje uprostřed roštu až 500°C. Až bude maso hotové, můžete přesunout více ke straně, mimo působení žáru.
V případě, že budete mít další otázky ohledně plynových grilů Outdoorchef nebo Vás bude zajímat cokoliv ohledně grilování, neváhejte a obraťte se na nás. Volat můžete na naší zákaznickou linku, dále je Vám na našich webových stránkách k dispozici kontaktní online formulář anebo se za námi můžete vydat do naší kamenné prodejny s grily a udírnami Vladeko v Tachlovicích. Zde se můžete s případnými dotazy obrátit na jednoho z našich technických poradců.
Legendární zelená vajíčka Big Green Egg slaví 50. narozeniny a my oslavujeme s nimi! Keramické...
Grilovací sezóna už klepe na dveře a my jsme si toho dobře vědomi. Od 1. dubna proto prodlužujeme...
My jsme na grilovací sezonu připravení, a co Vy? Všechny nabízené peletové grily PitBoss máme...
Žádné produkty