Naše odpověď:
Dobrý den, Vašku, děkujeme za dotaz. S výběrem vhodného teploměru do Vaší dřevěné udírny Vám samozřejmě rádi pomůžeme. V ideálním případě by měl teploměr sahat do střední délky udírny. Vzhledem k tomu, že Vaše udírna má podobné rozměry jako jedna z námi vyráběných dřevěných udíren - Master Smoker 40 XL, doporučujeme použít i stejný teploměr. Jedná se teploměr Orion, který má velký a výborně čitelný ciferník o průměru 7,5 cm a jehož jehla měří 33 cm. Což je naprosto ideální délka i pro Vaši udírnu. Pokud byste o něj měl zájem, obratem ho můžeme odeslat na Vámi uvedenou adresu.
Kromě přesného údaje o teplotě uvnitř komory udírny, budete vědět, zda udíte, pečete nebo grilujete a to díky přehlednému rozdělení teplot do tří skupin podle barvy na teploměru. Na teploměru si navíc můžete šipkou nastavit teplotu, které potřebujete při uzení dosáhnout.
…u uzení je stejně jako u grilování dobré měřit vnitřní teplotu masa? Pomůže Vám s tím teploměr do udírny. Jakmile bude mít maso správnou teplotu, můžete si být jisti, že je dostatečně tepelně opracované. Zásady při měření vnitřní teploty masa:
V případě, že budete mít další otázky ohledně udíren, příslušenství k nim nebo Vás bude zajímat cokoliv ohledně uzení masa, neváhejte a obraťte se na nás. Volat můžete na naší zákaznickou linku, dále je Vám na našich webových stránkách k dispozici kontaktní online formulář anebo se za námi můžete vydat do naší kamenné prodejny s grily a udírnami Vladeko v Tachlovicích. Zde se můžete s případnými dotazy obrátit na jednoho z našich technických poradců.
Došlo Vám oblíbené grilovací koření nebo se poohlížíte po novém vybavení pro letošní grilovací...
Letošní zimě už definitivně odzvonilo. Jaro je v plné síle a my dostali chuť na pořádnou pizzu....
Pro milovníky venkovního vaření a grilování a zejména pak pro vyznavače grilování na plynových...
Žádné produkty