Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Vyberte si prosím oblast, která vás zajímá:

  • 16.10.2020 Eliška P.

    Ryba se vždy přilepí na rošt grilu

    Dobrý den, při grilování ryb se mi vždy ryba přilepí na rošt grilu a nakonec se při otáčení rozpadne. Jak jí ugrilovat, aby zůstala krásně vcelku? Děkuji za radu.
  • 15.10.2020 Vojta S.

    Náhradní rošty do udírny Bradley

    Dobrý den, rozhodl jsem se do naší Bradley udírny pořídit další rošty navíc. Koukal jsem, že na výběr je ze dvou druhů roštů - nerezové a s nepřilnavým povrchem. Můžete mi poradit, které z nich jsou lepší? Čím se liší?
  • 07.10.2020 Tomáš R.

    Gril Big Green Egg - bazar nebo použitý kus?

    Dobrý den, sháním některý z větších modelů grilu Big Green Egg - budď L-ko nebo XL-ko. Nemáte prosím na prodej nějaký použitý nebo lehce poškozený kus? Případně zda jako prodejce těchhle grilů nezařizujete pro své zákazníky bazar s použitými vajíčky? Díky za odpověď
  • 07.10.2020 Marie S.

    Co vše je v balení grilu Lotus?

    Dobrý den, chci se zeptat co všechno mi přijde, když si objednám LotusGrill? Je součástí grilu Lotus nějaké příslušenství? Děkuji.
  • 05.10.2020 Renata P.

    Jak zbavit litinové nádobí rzi?

    Dobrý den, po nějakém čase jsem chtěla použít u vás zakoupený litinový hrnec Lodge, ale našla jsem na něm známky rzi. Mohu jej reklamovat?
  • 02.10.2020 Luboš M.

    Jaký mám typ grilu Big Green Egg?

    Dobrý den, chtěl jsem si objednat ke grilu Big Green Egg příslušenství, ale nejsem si jist, zda do něj bude pasovat. Většina produktů má v názvu uvedeno, na jaký typ grilu sedí. Gril jsem dostal jako dárek, jak zjistím, který gril mám?
  • 02.10.2020 Lukáš N.

    Proč se udící brikety zasekávají v podavači generátoru kouře Bradley?

    Dobrý den, minulý týden jsem udil salám a udící brikety se mi několikrát zasekly v podavači generátoru kouře. Kde může být chyba? Děkuji
  • 01.10.2020 Pavel K.

    K čemu slouží sondy u udírny Bradley

    Dobrý den, dlouhá léta jsem měl udírnu se 6 rošty a teď jsem si pořídil novou I Smart Bradley udírnu se dvěma digitálními sondami. Návod jsem přečetl několikrát tam i zpět, ale nemůžu tam najít instrukce, k čemu ty sondy jsou a jak je použít. Díky za odpověď.
  • 01.10.2020 Simona T.

    Jaké příslušenství je vhodné k bezkouřovému grilu na dřevěné uhlí Lotus

    Dobrý den, chci se zeptat jaké příslušenství si mohu dokoupit ke grilu na dřevěné uhlí LotusGrill?
  • 01.10.2020 Michal R.

    Mohu gril Lotus používat uvnitř místnosti?

    Dobrý den, chci se zeptat, zda můžu použít bezkouřový gril Lotus uvnitř domácnosti např v kuchyni? Díky.

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit