Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Vyberte si prosím oblast, která vás zajímá:

  • 13.12.2023 Vladimír N.

    Jak umístit udící box do grilu Napoleon Freestyle 425?

    Dobrý den, mám plynový gril Napoleon Freestyle se čtyřmi hořáky. Rád bych do něj zakoupil udící box a líbí se mi nerezový udící box Napoleon. Zajímá mne, jak jej správně použít. Mám z grilu nad hořákem sundat tu stříšku a poté tento udící box dát na něj, nebo mám dát udící box přímo na tu stříšku? Děkuji mnohokrát.
  • 08.12.2023 Bára S.

    Co všechno můžu péct v litinové formě ve tvaru lebky Lodge?

    Dobrý den, doma se nám líbí litinová forma ve tvaru lebek Lodge, ale nejsme moc na sladké spíš na slané. Proto se chci zeptat, jestli je forma určená pouze na sladké piškoty nebo v ní mohu péct i něco jiného.
  • 06.12.2023 Albert K.

    Jaký je rozdíl mezi Meater Plus a Meater 2 Plus?

    Dobrý den, rád bych se zeptal, jaký je rozdíl mezi Meater+ a Meater 2+? Děkuji
  • 05.12.2023 Matěj N.

    Můžu použít teploměr Meater plus v kombinované troubě?

    Dobrý den, mám dotaz k fungování teploměru Meater Plus v kombinované troubě. Dle popisu na stránkách jsem usoudil, že by neměl být problém ani v domácí kombinované troubě (v izolované udírně mi teploměr funguje bez problému). Bohužel se mi stalo, že po zavření dvířek trouby ztrácí teploměr kontakt se základnou. Lze toto nějak řešit, nebo je teploměr v troubě nepoužitelný? Děkuji
  • 04.12.2023 Ondřej Z.

    Jak otevřít přimrzlé víko grilu Big Green Egg?

    Dobrý den, chtěl jsem o víkendu grilovat v grilu Big Green Eggu ale zjistil jsem, že ho nemohu otevřít. Nejspíše přimrzlo těsnění. Jak můžu vajíčko otevřít bez toho, aniž bych poškodil těsnění? Děkuji
  • 01.12.2023 Tibor O.

    Mohu používat peletový gril v uzavřeném prostoru?

    Dobrý den, venku pořád prší a já bych už rád vyzkoušel nově zakoupený peletový gril a upekl pořádný kus masa, ale nemám žádnou pergolu, pod kterou bych ho mohl schovat. Můžu na peletovém grilu Pit Boss Pro Series 1600 grilovat v garáži?
  • 30.11.2023 René H.

    Může gril Big Green Egg prasknout při grilování v mrazech?

    Dobrý den. Chci si něco upéct ve vajíčku, ale vajíčko mám zmrzlé a zasněžené venku. Může se keramice něco stát, když v něm zatopím?
  • 30.11.2023 Albert Č.

    Co znamená, když udírna Bradley zobrazí na displeji symbol E a začne pískat?

    Dobrý den, udil jsem v udírně Bradley Smoker 4 a nechal jsem ji delší dobu otevřenou. Po chvilce se na displeji objevil symbol E a udírna začala pískat. Po vypnutí a opětovném zapnutí normálně fungovala dál. Co jsem udělal špatně?
  • 29.11.2023 Jaroslav Z.

    Jakou štěpku použít do udírny Borniak 70?

    Dobrý den, ve vaší nabídce máte bukovou štěpku na uzení 1,4 mm a nabízíte také bukovou štěpku 10 l. Kterou štěpku mám koupit do udírny Borniak 70? Nebo jaká hrubost štěpky patří do elektrické udírny Borniak. Je rozdíl mezi štěpkami a pilinami a piliny v nabídce nemáte.
  • 27.11.2023 Roman D.

    Jak vyprázdnit zásobník peletového grilu Pit Boss?

    Dobrý den, před zimou bych rád vyndal zbývající pelety ze zásobníku peletového grilu Pit Boss Pro series 1600. Jak na to? Děkuji.

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit